Funny Bijoux – handmade boutique

Funny Bijoux iti ofera bijuterii realizate manual, articole de decor si accesorii menite sa aduca un strop de culoare in viata celor tuturor celor dragi, pe care-i apreciezi. Poti alege o geanta realizata manual la care asortezi un set modelat si pictat 100% manual, sau o felicitare care spune un dulce „te iubesc”, toate menite sa aduca un zambet pe fata celor care le primesc.

Citeste si:  Crimeea: marea si muntele la pachet

Anne Mary Sandu este „posesoarea” marcii Funny Bijoux. Ea martusiseste: „nu stiu daca ceea ce fac se numeste munca. Este mai mult o joaca, un hobby, o pasiune, de aici si denumirea de funny-bijoux. De mica mi-a placut sa migalesc, sa desenez. Pe masura ce anii au trecut, timpul dedicat acestei pasiuni a devenit aproape inexistent. Din fericire, mi-am redescoperit-o in momentul in care am cumparat o astfel de pereche de cercei lucrati manual, care m-au fascinat. Asa mi-am inceput mica mea afacere. In ceea ce priveste produsele, cred ca gentile unicat au avut cel mai mare impact”.

Citeste si:  Brancovencele la MTR

„Va anuntam cu mare bucurie ca Funny Bijoux va deveni un magazin real, care va invita cu drag sa ii calcati pentru prima data pragul miercuri 8 iunie, intre orele 17-20. Vom manca impreuna prajituri si ne vom racori cu limonada. Abia astept sa ne cunoastem!”

Adresa: Str. Viitorului nr. 180, colt cu Finari, langa Mega Image Lizeanu

Citeste si:  Job-uri pentru femeile de peste 40 de ani

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.