G777, telefonul cinema

Ideea de ochelari virtuali nu este noua si multe companii au lansat asemenea produse. Insa nimeni nu s-a gandit pana acum sa-i transforme in accesoriu de telefon mobil. Nimeni in afara de General Mobile, compania care a uimit lumea IT&C, prezentand, la CeBit 2008, telefonul-cinema.

Modelul G777, care a fost lansat in SUA in ianuarie 2008, pare, la prima vedere, un telefon ca oricare altul: un candybar simplu, negru, destul de elegant, dar fara vreun element de design iesit din comun. Surpriza vine abia cand descoperi ochelarii virtuali, care au toate sansele sa devina cel mai cool accesoriu mobil al anului. Orele de calatorie, minutele lungi de asteptare nu vor mai fi atat de plictisitoare daca ai la tine un telefon dotat cu un televizor in miniatura. Ajunge sa-ti pui ochelarii virtuali, care simuleaza un televizor cu diagonala de 50 de inch, si poti urmari un film sau un videoclip stocat pe telefon, oriunde ai fi. Producatorii spun ca telefonul este ideal si pentru amatorii de carti virtuale, pagina afisata in fata ochilor fiind foarte usor de citit.

Citeste si:  Moda, muzica si bancuri cu blonde

Aceasta nu este singura surpriza a telefonului G777. El este dotat cu un dispozitiv impotriva furtului, care recunoaste utilizatorul si blocheaza aparatul atunci cand este folosit de o alta persoana decat proprietarul. Exista si un senzor de miscare prin intermediul caruia poti schimba wallpaper-ul doar „scuturand” telefonul in sus si in jos. Nu lipsesc audio si video player-ul, reportofonul (care inregistreaza si convorbirea telefonica), camera video si foto (de 3 MP), Bluetooth-ul, port-ul USB, functia webcam. Ecranul de 2,4 inch are 262K de culori, iar memoria de 23 MB poate fi extinsa cu ajutorul unui card de 1 GB inclus in pachet.

Citeste si:  Afla cum stai cu dragostea in octombrie!

Abia catre sfarsitul anului 2008, G 777 va ajunge pe piata europeana, la un pret de aproximativ 400 de euro.

Compania General Mobile are o experienta bogata in soft-urile pentru comunicatii mobile, iar din 2005 produce si telefoane mobile. Ei au oferit primul telefon dual SIM cu sistem de operare Windows Mobile. La targul CeBit de anul acesta, au mai prezentat un telefon ceas, care a castigat titlul de cel mai mic mobil si doua noi telefoane dual SIM.

Citeste si:  YARD SALE® de iunie

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.