GQ in Romania!

Liberis Publications lanseaza saptamana viitoare si in Romania revista GQ, un titlu premium pentru barbati. De peste 50 de ani, GQ s-a constituit intr-un lider de opinie pe piata revistelor destinate cititorilor de sex masculin. Articolele publicate acopera domenii dintre cele mai diverse, de la moda si stil, la politica, sex, turism, sport, entertainment si tehnologie.

Citeste si:  Herta Muller este deranjată de campania împotriva lui Patapievici ÅŸi critică ancheta Senatului

Revista a vazut lumina tiparului in 1958, concentrandu-se in special pe moda si stil masculin. Titlul initial a fost cel de Gentlemen’s Quarterly, abia in 1983, cand revista a fost vanduta gigantului in publishing numit Conde Nast, numele i-a fost comprimat la cele doua initiale.

Acum doi ani, publicatia numara 854000 de mii de abonati si 4 milioane de cititori.

Citeste si:  Un nou premiu pentru filmul CEL ALES – Rising Star Award la Vancouver

Protagonistul primului numar publicat in Romania va fi fotbalistul Cristian Chivu. Pictorialul a fost realizat de Ovidiu Buta, care a avut s-a bucurat si de colaborarea unui fotograf faimos pe plan international, numit Giampaolo Sgura.

Si pentru ca muriti de curiozitate sa aflati ce poarta Chivu, nu va mai lasam sa fierbeti: Yves Saint Laurent si Louis Vuitton.
Lectura placuta!

Citeste si:  Portret / Atelier. Ioana si Dumitru Mischiu

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.