Gala de decernare a Premiilor RoBlogFest, live pe Realitatea.NET ÅŸi Cotidianul. ro

Gala de decernare a Premiilor RoBlogFest 2009 va fi transmisă în direct şi în exclusivitate din clubul bucureştean Fabrica, joi, începând cu ora 19:00, pe Realitatea.NET, prin live streaming, şi pe Cotidianul.ro, prin live blogging, au anunţat reprezentanţii grupului Realitatea-Caţavencu.

Cele două pagini web vor prezenta atât transmisiunea evenimentului, cât şi reacţiile lansate pe Twitter de participanţi. În acelaşi timp, utilizatorii interesaţi de opiniile şi impresiile la cald legate de RoBlogFest vor putea citi şi comenta sesiunile de live blogging ale jurnalistului Cosmin Popan şi ale invitaţilor săi pe Cotdianul.ro/Internet.

Citeste si:  "De ce eu?", noul film al lui Tudor Giurgiu, selectionat la Festivalul de la Berlin

Spectatorii prezenţi la eveniment vor putea viziona în timp real, pe plasmele F5 amplasate la faţa locului, toate postările pe Twitter şi fotografiile încărcate pe Flickr de la gala RoBlogFest.

În plus, F5 (compania de web a grupului Realitatea-Catavencu şi regia de vânzări online) şi cross media F5 X-Media se vor implica şi în susţinerea câştigătorilor competiţiei. Astfel, Cotidianul.ro va recompensa autorul celui mai bun “Blog despre politică”, în timp ce regia de vânzări va premia caştigătorii sub-categoriilor “Blog de companie” şi “Blog de brand/produs”

Citeste si:  Cum faci economii la cumparaturi?

Lansată în 2006 la iniţiativa antreprenorului Dragoş Novac (care deţine, printre altele, Metropotam.ro), RoBlogFest este singura competiţie care răsplăteşte excelenţa din blogosfera românească.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.