Giovanni Becali nu mai divorteaza

S-a mai stins un scandal. Tocmai cand asteptam detaliile picante, cineva ne-a luat prajitura din fata. Dupa ce divortul dintre Giovanni Becali si columbianca Stella Narda parea iminent, lucrurile au luat o alta intorsatura. Cei doi au hotarat sa ramana impreuna. Apropiati ai celor doi pretind ca Stella, atunci cand a cerut divortul, nu a dorit decat sa-l sperie pe sotul ei, dorind sa traga un semnal de alarma.

Citeste si:  Compatibilitate Fecioara cu celelalte zodii

De acum doua zile, in emisiunea lui Dan Diaconescu, atat varul, cat si fratele lui Giovanni au confirmat impacarea celor doi.

Amuzanta ni s-a parut insa justificarea lui Gigi Becali, in spiritul care l-a consacrat. El a spus ca daca, in familiie de machidoni, cei doi s-au cununat religios, trebuie sa ramana impreuna pana la moarte.

Citeste si:  Manevrare cariera

Asadar, doar juramintele din fata altarului i-au impiedicat pe cei doi sa ajunga in sala de judecata. Gigi Becali a infirmat categoric zvonurile conform carora Giovanni ar fi reusit, prin divort, sa-si puna la adapost averea amenintata de ancheta DNA.

Victor Becali a venit cu o adaugire, negand si el faptul ca sumele jucate prin cazinouri ar fi putut consititui o alta sursa de conflict. Ca niste adevarati macho, barbatii familiei Becali nu trebuie sa dea raportul consoartelor in legatura cu banii pe care-i pun pe mesele jocurilor de noroc. Ole!

Citeste si:  Manualul organizarii

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.