Girls just wanna have fun!

Petrecerile care se tin lant la Kate Moss au inceput sa-i deranjeze pe vecini. Acestia se plang ca, de cand Davinia Taylor s-a mutat impreuna cu fotomodelul de 33 de ani, intreaga strada si-a pierdut dreptul la somn. Toata lumea este nervoasa si ar vrea s-o vada plecata de acolo.

Citeste si:  Paradoxurile leadership-ului

Acum ceva timp, la o petrecere de vipuri de la muzeul Victoria&Albert a aparut intr-o superba rochie vintage Christian Dior. Cum se pare ca un eveniment pe seara nu este suficient, mai tarziu a aparut in aceeasi tinuta, un pic modificata. Adica hotarase sa-si sfasie partea de jos a vestimentatiei pentru a-si face aparitia la o petrecere la aceeasi Davina Taylor. Probabil din aceasta cauza au hotarat sa se mute impreuna. E mai usor sa organizeze petreceri. Nu putem decat sa regretam soarta minunatei rochii de culoarea sampaniei.

Citeste si:  Imblanzirea scorpiei (de sefa)

Vedeta este o prezenta frecventa la petreceri de foarte multa vreme. Pe langa Davina Taylor, ii mai tine companie si Kelly Osbourne, cele doua fiind bune prietene. In afara de distractii, se pare ca pe Kate Moss ar pasiona-o si o cariera muzicala. Ea a avut deja cateva aparitii in acest sens, interpretand in cateva concerte alaturi de fostul ei prieten Pete Doherty.

Citeste si:  YARD SALE® Aniversar 28 Februarie - 1 Martie

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.