Goran Bregović susţine un concert în Bucureşti, la Turabo Society Club, pe 17 septembrie

Artistul Goran Bregović revine la Bucureşti pentru un concert pe care îl va susţine la Turabo Society Club pe 17 septembrie, potrivit reperezentanţilor clubului care vor organiza evenimentul.

Biletele pentru spectacol vor putea fi achiziţionate de la club în seara concertului. Toate biletele vor avea acelaşi preţ, care urmează a fi comunicat de către organizatori. Turabo Society Club se va deschide de la ora 23.00, iar capacitatea localului este de 3.000 de locuri.

Citeste si:  Interviul telefonic - o provocare

Bregović a mai cântat anul acesta în Capitală, la finala selecţiei naţionale pentru Eurovision, la Televiziunea Română, în luna februarie. Interpretul sârb a cântat apoi, în mai, la Iaşi, la sărbătorirea a 600 de ani de la prima atestară documetară a oraşului.

Muzicianul, care a devenit cunoscut în lume datorită spectacolelor sale cu ritmuri balcanice, dar şi datorită colaborării cu regizorul Emir Kusturica, a spus că apreciază mai mulţi muzicieni români, în special cântăreţii de manele.

Citeste si:  Fictiunea barfei

Bregović a povestit ÅŸi că trupa cu care cântă în concerte, „Wedding and Funeral Orchestra”, este formată din oameni de naÅ£ionalităţi diferite. „Sunt membri ai formaÅ£iei din Macedonia, alÅ£ii de la graniÅ£a cu România”.

Goran Bregović a susÅ£inut un concert ÅŸi la Sibiu, în august anul trecut, în PiaÅ£a Mare, acompaniat de formaÅ£ia „Wedding and Funeral Orchestra”, la care intrarea a fost liberă ÅŸi s-au adunat peste 35.000 de oameni.

Citeste si:  Proces intentat lui Mungiu

De asemenea, Bregovic a susţinut în mai 2007 şi un turneu în România, la Timişoara, Braşov, Galaţi, Târgu-Mureş şi Cluj, dar şi o stagiune de trei zile la Bucureşti, în 2006.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.