Gradina de vara – Parcul Herastru, 12-15 mai

Doamnelor si domnilor! La Bulivard, in miez de primavara, va pregatim cu consideratiune cel mai inflorit si infloritor eveniment al anului! Prilej de incantare pentru ochi si rasfat pentru simturi, moft-necesar anticriza, Gradina de Vara reinvie in Herastrau. In fiecare zi intre 12 si 15 ale lunii Florar, de dimineata (10.00) la ceasurile serii (20.00), cu intrarea libera.

Micul Paris de pe vremea romantei revine… Timp de 4 zile, predilectia spre plimbare si galanterie au sa fie satisfacute de cea mai cocheta expozitie de flori à La Belle Epoque.

Citeste si:  Trupa Scorpions revine la Bucuresti!

Chiar daca n-o sa avem jobene cu monoclu sic, batai cu flori (suntem eco) si velocipede la Sosea, aleile umbrite si racoroase si bancutele insorite ale Parcului Herastrau va asteapta. Pe langa ele, toate lucrurile cu dichis care fac dintr-o gradina si o casa un „acasa”: flori, seminte de flori si material saditor, ingrasaminte, gazon, masini si aparate de stropit, ghivece, accesorii pentru gradinarit, jardiniere, pavaj pentru alei, piscine, mobilier pentru gradina, parasolare, corpuri de iluminat si servicii profesionale de decorare a gradinii. Toate astea in perioada anului cea mai potrivita pentru primenit si sadit gradinile… si sufletele… burgheziei rasfatate.

Citeste si:  Horoscopul lunii aprilie

Anual, peste 5000 de musterii amorezati de frumos, lume buna, bastoane elegante, palarii largi si specialistii din domeniu viziteaza expozitia, devenita traditie pentru bucuresteni.

Pregatim anunturi la gazete, reportaje savuroase in revistele mondene, discutii la radio si TV, precum si fluturasi, afise si pancarde, ca sa afle tot poporul.

Citeste si:  Performanta unei echipe

De-a lungul vremii, printre participanti s-au numarat peste 100 de cinstiti comercianti, firme din intreaga Romanie si din strainatate, marci celebre si producatori locali, care au prezentat o paleta larga de accesorii si produse.

Au revenit an de an la expozitie pentru vanzarile inregistrate, pentru comezile adunate si pentru contractele semnate. Termenii si conditiile de inscriere pentru expozanti sunt disponibile la adresa events@events.ro. Data limita pentru inscrieri: 6 mai.


Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.