Gradinite.com organizeaza in parteneriat cu BABY EXPO cea de-a II-a editie a Salonului Gradinitelor

Bucuresti, 21 septembrie 2009. In perioada 24-27 Septembrie, la Sala Polivalenta, in cadrul BABY EXPO editia 23 de Toamna, se desfasoara cea de-a II-a editie a Salonului Gradinitelor. Evenimentul isi asuma o misiune informational-educativa, prin prezentarea ofertelor educationale ale gradinitelor particulare din Bucuresti.

La editia precedenta a Salonului Gradinitelor din luna mai au participat 23 de gradinite particulare din Bucuresti, acesta fiind vizitat timp de 4 zile de peste 9.800 de parinti.

„Consideram ca am facut institutia cunoscuta pentru un segment de piata care urmeaza intr-un timp de la mediu spre scurt sa apeleze la serviciile unei astfel de institutii. De asemenea, cu ajutorul promovarii din perioada targului, speram sa incheiem cateva contracte chiar pentru anul scolar ce urmeaza sa inceapa in septembrie”. (Gradinita Sf. Andrei, mai 2009)

Citeste si:  7 reguli pentru a deveni angajata perfecta

Prin organizarea acestui eveniment, Gradinite.com isi doreste sa vina in intampinarea asteptarilor parintilor si sa ii ajute in luarea unei decizii importante: alegerea gradinitei potrivite pentru copiii lor.
In calitate de organizator, Gradinite.com va avea propriul stand unde vor avea loc activitati amuzante pentru copii si actiuni de informare a parintilor. Parintii care vor vizita standul Gradinite.com vor primi un cod pe care il vor folosi accesand pagina http://www.gradinite.com/babyexpo/. Fiecare cod aduce vizitatorilor un premiu surpriza.

Citeste si:  Care sunt slabiciunile tale?

Organizatorii asteapta parintii la Salonul Gradinitelor din cadrul BABY EXPO, de Joi, 24 Septembrie pana Duminica, 27 Septembrie, zilnic intre orele 10.00 si 19.00 (Duminica pana la ora 16.00) la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Parteneri media: Radio Itsy Bitsy, www.121.ro, www.cautabona.ro, www.mamici.flu.ro, Sapte Seri si Zurli Events.
Sponsori: Store4Kids si Hollywood Multiplex

Citeste si:  Declaratii de dragoste in era Internetului

Gradinite.com este un portal de informare si indrumare, lansat in 2004, gandit ca sprijin pentru parintii ce doresc ca toate informatiile utile pentru copilul lor sa fie gasite intr-un singur loc.

Pentru informatii suplimentare vizitati www.gradinite.com sau contactati-ne la:
Tel: 0728.939.352, Email: info@gradinite.com
Persoana de contact: Daniela Niculescu – Gradinite.com.


Un comentariu
  1. AS DORI SA COLABOREZ CU O EDUCATOARE DIN STAINATATE PENTRU SCHIMB DE IDEI ,PENTRU O CUNOASTERE INTRE NOI ,EDUCATOARELE SI COPIII NOSTRI DE LA CELE DOUA UNITATI PRESCOLARE,INTR-O LIMBA FLEXIBILA-FRANCEZA SAU ENGLEZA,DESI O CUNOSC FOARTE PUTIN.
    CU PRIETENIE, MIHAELA/ ROMANIA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.