GreenTea’s Vintage & Yard Sale Fair

Please select a featured image for your post

Ceainaria GreenTea din Bucuresti a fost creata special pentru toti cei care isi doreau un loc deosebit, unde sa poata savura o ceasca de ceai in liniste sau alaturi de citiva prieteni, departe de fumul de tigara si de galagia atat de deranjanta.

Locatia a fost amenajata intr-o superba casa cu parfum interbelic si atmosfera calda, cele patru saloane redau farmecul a patru culturi diferite : Clasica, Japoneza, Indiana si cea a Micului Paris. Va asteapta acolo, cam 100 de sortimente de cei, acces gratuit la Internet Wireless, carti special alese pentru cei care doresc sa se destinda.

Citeste si:  Un american vrea ca SUA sa fie iar colonie britanica. Regina ii raspunde
GreenTea este si locul deja traditional de intalnire a tuturor iubitorilor stilului vintage sau retro. In data de 6 mai GreenTea goes vintage again. Mai mult de 50 de expozanti va vor prezenta ultimele tendinte in materie de vintage si hand-made.

GreenTea’s Vintage & Yard Sale Fair, se va desfasura intre orele 11 si 18.30 este un eveniment de shopping alternativ axat pe stilurile vintage, hand-made si retro, aducând la lumina haine si accesorii noi sau vechi, toate unice in felul lor. Tinand cont de succesul ultimei editii, atunci cand au avut aproximativ 800 de vizitatori in cateva ore, organizatorii se asteapta la un interes si mai ridicat, motv pentru care si-au luat toate masurile pentru a asigura o atomosfera placuta pentru toata lumea.

Citeste si:  O moderatoare tv sechestreaza 7 oameni timp de 3 zile intr-o camera
Intrarea la acest eveniment va costa 10 lei, in care este inclusa o bautura, probabil ca cea mai buna idee ar fii sa degustati unul din ceaiurile casei. Ceainaria GreenTea se afla pe str. Dr. Burghelea nr. 24.

GreenTea’s Vintage & Yard Sale Fair va asteapta deci in 6 iunie de la ora 11 pentru o zi speciala dedicata modei.

Citeste si:  Hell - Sunt o japita si scriu

3 Comentarii
  1. Ar foare bine daca ar exista si ar fi promovate mai multe ceainarii, este un mediu sanatos si mai relaxant decat sa mergi la un pub sau terasa cu produse artificiale.

  2. va recomand cu multa caldura acest local 🙂 este intradevar un loc unde te poti relaxa la un suc cu prietenii 🙂 am fost la GreenTea…cu cateva luni in urma…si ce pot sa zic.. personalul este cu mult bun simt 🙂 te simti ca acasa 🙂 este foarte curat :)gradina este superba, plina de flori frumoase..merita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.