Gwyneth Paltrow infirma zvonurile

In „Daily Mirror”, Gwyneth Paltrow se pronunta pentru prima data, infirmand zvonurile referitoare la casnicia ei aflata in pericol. A insistat sa precizeze ca se simte implinita ca sotie a solistului de la Coldplay si ca mama a celor doi copii, Apple si Moses.

Se credea in ultimele luni ca mariajul lor scartaie pentru ca au fost rareori vazuti impreuna. Dar Gwyneth a spus ca pretuiesc atat de mult intimitatea incat depun eforturi mari sa nu fie vazuti. „Nu ne veti vedea niciodata manifestandu-ne afectuos in public. Nu suntem un astfel de cuplu. Chris se infurie si daca vorbesc despre el intr-un interviu.”

Citeste si:  Horoscop 2019

Gwyneth, al carei nou film „Iron Man” va fi lansat luna viitoare, a declarat ca „Familia ma face sa ma simt intreaga, implinita. Mereu cautam ceva si eram mereu singuratica. Acum nu ma mai simt asa”.

Deocamdata nu exista planuri pentru largirea familiei. „Este greu sa fii mama. Sunt ani intregi in care nu dormi, in unele zile te simti extenuata. Si perioada sarcinii este dificila. Sunt femei carora le place experienta. Eu m-am simtit ingrozitor de la inceput pana la sfarsit.”

Citeste si:  Anamaria Prodan si metroul fermecat

Intrebata si in legatura cu cum decurge prietenia ei cu Madonna, a spus ca nu o vede prea des pentru ca aceasta este mereu ocupata. In schimb, celelalta bune prietene, Stella McCartney si Jemima Khan sunt ceva mai libere.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.