Hai hui prin realitatea virtuala

Iti amintesti probabil ca am vorbit despre cum poti deveni turist virtual cu ajutorul fotografiei panoramice, care iti da impresia ca te afli in locul vizitat, chiar daca tu esti acasa, in fotoliul tau.

Pentru ca experienta sa fie completa, poti vizita (aproape) intreaga lume, prin intermediul unui singur site. 360 Cities isi propune sa faca din orice vizitator un turist. Fie ca ai chef de hoinareala virtuala, fie ca esti in cautarea locului pentru vacanta, fie ca l-ai gasit deja si vrei o avanpremiera a ceea ce vei vizita, miile de imagini panoramice de pe 360 Cities iti vor fi de mare ajutor. Poti sa vezi locuri si monumente, sa vizitezi muzee, sa cauti un hotel sau un restaurant.

Citeste si:  Economisire bani

Echipa 360 Cities este formata din fotografi de pe intregul glob care au in comun pasiunea pentru imagini panoramice si care sunt dispusi sa se laude cu frumusetea locurilor in care traiesc. De pe lista oraselor, nu lipseste Bucurestiul, surprins intr-un numar mare de fotografii de catre Andrei Zdetovetchi. Vei recunoaste in fotografii Sala Palatului, cladirea Circului de Stat, Piata Unirii, calea Victoriei, Piata Revolutiei, Palatul Parlamentului si multe alte locuri cunoscute din Bucuresti.

Citeste si:  Un concert plin de note stridente

Probabil ca cel mai interesant pentru noi, romanii, ar fi sa vedem restul lumii. Peste 5000 de fotografii care surprind 43 de orase, asteapta cuminti sa fie admirate. Paris, Londra, Praga, Tokyo, Vancouver, Los Angeles sunt doar cele mai cunoscute dintre ele, dar poti vizita si locuri mai putin cunoscute, insa pline de farmec, cum este Kolkata, orasul lui Tagore si al maicii Tereza, sau Liepaja, orasul multor muzicieni faimosi. 360 Cities te poarta de pe plajele insorite ale insulelor Marshal pana la poalelor ghetarilor din Alaska.

Citeste si:  Componentele sistemului informational

Nu trebuie decat sa intri pe site, sa selectezi de pe harta orasul pe care vrei sa-l vizitezi, apoi sa alegi din multimea de imagini listate in partea dreapta a ecranului pe cea pe care vrei sa o vezi. Folosind cursorul, poti roti imaginea asa incat sa nu-ti scape nimic din ceea ce a surprins fotograful.


Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.