Haideti sa vedem echipa feminina de gimnastica! Intrarea libera

Romania are cateva echipe minunate. Desi cea mai mediatizata este echipa de fotbal, ea nu prea… cum sa zic eu, nu prea are rezultate. In schimb, avem echipe care ne aduc rezultate si medalii, care ne fac mandri si care ne dau bucurii. Putem sa enumeram fetele de la scrima, echipa de handbal feminin, echipele de kaiac-canoe, si, bineinteles, echipa de gimanstica.
Pentru echipa de gimanstica va scriu acum.

Va scriu pentru ca vreau sa mergeti la o competitie, sa le sustinem pe fete.

Citeste si:  Kylie - lupta continua

Patrulaterul feminin de gimnastica este o competitie “test” pentru echipa olimpica de gimnastica a Romaniei. Evenimentul este unul de gala pentru gimnastica feminina, cu participarea echipelor din Romania – Franta – Italia – Germania, plus sportive din Belgia, Elvetia, Grecia si Suedia, toate calificate la Jocurile Olimpice de la Londra, fiecare in cautarea celei mai bune forme pentru cucerirea podiumului olimpic.

Va anuntam ca evenimentul se deasfasoara la Sala Polivalenta (in Parcul Tineretului), sambata 7 iulie, incepand cu 16.30. INTRAREA ESTE LIBERA!

Citeste si:  Elles – sotii si prostituate

Eu voi merge. In primul rand pentru ca vreau sa le vad pe fete. Vreau sa le tin pumnii, vreau sa le incurajez si sa le aplaud. PENTRU CA MERITA. Mai apoi, mi se pare ca noi, romanii, suntem culmea contrastului. Mai vad competitii internationale sau imagini de la diverse campionate din alte sporturi decat fotbalul. Au salile pline, chiar daca nu au echipe cu aceleasi performante cum este echipa de gimnastica feminine a Romaniei. La noi, salile sunt aproape goale. De parca nu mai exista nimic altceva decat fotbal.

Citeste si:  Aflati ce riscati cand va casatoriti sau va logoditi!

foto

De aceea, va adresez invitatia deschisa de a merge sambata (maine), 7 iulie, la Sala Polivalenta din Bucuresti, incepand cu ora 16.30, la Patrulaterul feminin de gimnastica .

>Aplauze pentru fete:
Diana Chelaru
Diana Bulimar
Sandra Izbasa
Catalina Ponor
Amélia Racea
Larisa Iordache

*sursa foto: Federatia Romana de Gimnastica


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.