Heather Mills rupe tacerea

Aflata in plin proces de divort, Heather Mills si-a concediat avocatii dupa un nou interviu la televiziune. Aceasta aparitie televizata a fost cea de-a noua dintr-un sir ce s-a intins pe parcursul unei saptamani.
O sursa a declarat ca avocatii fostei sotii a lui Paul McCartney au ajuns la capatul puterilor. Clienta lor se pare ca le ignora in mod sistematic sfaturile. Acestia nu au fost de acord cu aparitiile ei in presa, fiind de parere ca judecatorul nu va vedea cu ochi buni mediatizarea excesiva a cazului, mai ales atunci cand aceasta este provocata de catre unul dintre participanti.

Citeste si:  Horoscopul lunii mai

De asemenea, Heather Mills a fost sfatuita sa accepte oferta de 25 de milioane de lire sterline pe care i-a facut-o fostul membru al formatiei Beatles. Ea a refuzat insa, considerand ca merita mai mult. Avocatii cred ca a fost o miscare gresita si marturisirea ei referitoare la existenta unei tentative de sinucidere nu a facut decat sa inrautateasca lucrurile, asta periclitandu-i sansele de a obtine custodia fetitei Bea, in varsta de patru ani.

Citeste si:  Averea lui Sabin Balasa

Alte voci spun ca renuntarea la colaborarea cu respectiva firma de avocati (care, printre altele, s-au ocupat si de divortul dintre Diana si Printul Charles, fapt care le-a adus in conturi suma de 17 milioane lire sterline) a avut loc din motive pur financiare.

Acum fosta doamna McCartney joaca rolul victimei, ajungand atat de departe incat sa se compare cu femeile care sufera de pe urma violentei domestice si marturisind ca a fost fortata, obligata la tacere de catre Sir Paul pentru a se bucura el in continuare de o imagine fara pata. „Am pastrat tacerea vreme de un an in care s-au scris 4000 de articole despre mine. Ma simt ca femeile abuzate carora li se interzice sa se planga”.

Citeste si:  Evitare frauda online

In legatura cu presupusa relatie dinte Paul si milionara nord-americana Nancy Shevell declara ca nu o intereseaza subiectul.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.