Homosexualii militeaza in Bucuresti

Saptamana aceasta, membrii comunitatii gay, transsxualii si bisexualii sunt asteptati sa se exprime, sa-si faca auzita vocea. In fiecare zi, pana sambata s-au organizat multiple actiuni pentru popularizarea ideii de casatorie intre persoane de acelasi sex. Comunitatea gay isi doreste ca si uniunile lor sa fie recunoscute civil, sa beneficieze de drepturi, ca orice cuplu.

Citeste si:  Opera Nationala Bucuresti: Premiera RIGOLETTO de Giuseppe Verdi in regia lui Stephen Barlow

Fortele de ordine se tem sa nu se repete povestea trista din ceilalti ani, cand participantii la miting au fost atacati de extremisti, persoane intolerante si lipsite de educatie. Speram ca intre timp cei care ieseau in strada pentru a le spune homosexualilor ca vor arde in iad, sa fi capatat ceva mai mult simt al ratiunii.

Citeste si:  Criticii norvegieni l-au premiat pe Steinar Lone pentru traducerea romanului "Orbitor"

Asociatia Accept a invitat-o pe reverendul Diane Fisher si pe europarlamentarul englez Michal Cahsman, primul barbat englez care a sarutat la televizor un alt barbat, in 1986, intr-un serial BBC. Cashman si-a vazut insa visul implinit, casatorindu-se cu iubitul sau dupa 20 de ani de concubinaj.

Au fost invitati si politicieni romani, insa cum ipocrizia este mare la noi si cum suntem si in prag de alegeri, acestia au refuzat.

Citeste si:  Metallica Sold Out!

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.