Horoscopul anului 2009

Berbec

Cariera si bani
In perioada de inceput a anului, ascendentul Berbecilor va guverna casa carierei si va genera rezultate grozave in acest domeniu. In relatiile cu figurile autoritare, se vor vedea diferente semnificative. Cei nascuti sub semnul Berbecului pot astepta rezultate obisnuite in cariera la inceputul anului 2009. Acea promovare care a intarziat sa apara in 2008 nu va sosi nici in 2009 prea curand.

Sansele de a creste in functie si beneficii salariale sunt mai mari incepand cu februarie si pana in aprilie. Deci Berbecii vor trebui sa aiba rabdare si sa nu ia decizii pripite. Relatiile cu superiorii se pot schimba insa in bine in cursul acestul inceput de an, la fel si reputatia lor profesionala. Va fi un an bun pentru Berbecii care activeaza in politica, management, industria financiara. Iar inceputul anului va fi grozav pentru cei din industria divertismentului.

In anul 2009, Berbecii vor avea norocul unor surse financiare neasteptate. Chiar si investitiile pe piata actiunilor se vor dovedi profitabile. Intre 14 aprilie si 16 august insa, dificultatile finaciare vor aparea si pentru Berbeci. In aceasta perioada, este mai bine sa renuntati la investitii nesigure. O schimbare de loc de munca ar fi la fel de neinspirata in acest timp. Insa la sfarsitul acestei perioade, incepand cu august si pana la sfarsitul anului, totul se va intoarce in favoarea Berbecilor si norocul le va surade.

Relatii
Viata de familie a Berbecilor va fi linistita si fericita in 2009; pentru Berbecii deja casatoriti, relatiile familiale vor fi grozave, incluzand si o sarbatoare mare in familie. Copiii vor aduce prilejuri de bucurie si mandrie in sanul familiei. Acei Berbeci care sunt inca in cautarea partenerului perfect au sansa de a intalni acest partener in 2009, relatie ce poate duce chiar la casatorie. In acelasi an, poate aparea sansa unei calatorii intr-o tara straina.

Sanatate
Exista doar probleme minore si usor de remediat sau evitat din punctul de vedere al sanatatii dvs. Intre aprilie si martie 2009, Berbecii vor trebui sa aiba ceva mai multa grija de sanatatea lor si sa inceapa chiar un program mai riguros de alimentatie corespunzatoare.

Taur

Cariera si bani
In anul care urmeaza, acei Tauri care lucreaza in domeniul presa glossy sau divertisment vor straluci literalmente. Cei din industria filmului vor primi aplauzele binemeritate. Actritele Taur vor avea un an minunat din punct de vedere al carierei si la fel producatorii care apartin acestei zodii. In special in perioada 27 ianuarie – 31 mai 2009. Aceasta perioada este clar indicata pentru actiuni puternice in industria mai sus amintita.

In cursul inceputului de an, astrele se aliniaza pentru a crea in luna ianuarie cateva dificultati pentru nativii Taur. Exista sanse pentru esecuri in diferite demersuri intreprinse. In aceasta perioada, nivelul de incredere in sine va fi scazut pentru Tauri si vor exista momente de nesiguranta si chiar presimtiri negative: frica de hoti, arme si figuri negative cu influenta. Insa intre sfarsitul lunii ianuarie si sfarsitul lunii mai, lucrurile vor lua o alta turnura si aceste aspecte vor deveni favorabile nativilor Taur, in sensul obtinerii de satisfactie profesionala si personala.

In acest aspect, Taurii vor primi ajutor nesperat de la familie si prieteni, care vor interveni pentru a le asigura atat sentimentul de bine, liniste, cat si profit financiar sau castig in reputatia profesionala. Insa Taurii vor trebui sa pastreze in vedere perioada 31 mai – 29 iunie, in care este bine sa evite lansarea in proiecte noi. Acestea trebuie amanate pentru sfarsitul verii, respectiv sfarsitul anului.

Relatii
Atmosfera de acasa este ceva mai tensionata la inceputul anului 2009 pentru nativii Taur, declansand numeroase conflicte. Va fi nevoie sa renuntati la impulsivitate si sa incercati o detensionare in relatiile care nu se desfasoara asa cum ar trebui. Aceia dintre dvs care nu au gasit inca partenerul pentru viata si isi asteapta momentul sunt incurajati de catre astre sa priveasca mai atent in jurul lor. Lunile martie, aprilie si mai vor fi cele mai frumoase pentru viata amoroasa a Taurilor.

Sanatate
Sanatatea taurilor va fi incercata in acest an si de aceea acestia vor avea nevoie de precautii in plus. Inceputul anului nu va fi o perioada buna din acest punct de vedere si in luna ianuarie apare nevoia sa fiti atenti cu sanatatea dvs.

Gemeni

Cariera si bani
Gemenii vor trai in cursul primei luni a anului 2009 dificultati in domeniile legate de cariera, finante si reputatie. In aceasta luna, exista sanse sa fie dominate de catre concurenta si rivali.
Sansele unei avansari sau cresteri salariale sunt foarte scazute, unele dorinte nu se vor implini in aceasta luna. Gemenii vor trebui sa fie mult mai atenti in jurul lor la locul de munca in perioada ianuarie, februarie 2009, insa urmeaza alte patru luni favorabile: martie – iunie. Aceste patru luni pot aduce in viata profesionala a nativilor Gemeni castiguri in bani, proprietati, faima, statut social sau onoare. In aceasta perioada, va veti putea relaxa si savura unele victorii castigate cu greu. Lunile septembrie si octombrie 2009 vor aduce noi tensiuni, mai bine spus vor declansa noi ingrijorari cu privire la cariera si bani pentru Gemeni. Insa in luna noiembrie si mai ales decembrie, Gemenii vor gasi din nou drumul catre succes in cariera si oportunitati financiare minunate.

Relatii
Ianuarie – mai 2009 va fi o perioada de timp critica pentru viata amoroasa sau de familie a Gemenilor. Se vor afla in diverse situatii dificile sau conflictuale, in care lipsa intelegerii sau a comunicarii cu cei dragi este evidenta. Recomandarea este sa rezolvati aceste neintelegeri cu mult tact, pentru a pastra armonia in viata de cuplu. Aceasta rezolvare cu tact si deschidere va avea un efect benefic si asupra copiilor dvs.

Sanatate
Anul 2009 va fi un an general bun pentru Gemeni din punctul de vedere al sanatatii, singurele probleme care pot aparea sunt in zona abdomenului inferior sau toracelui.

Citeste si:  Horoscopul saptamanii 29 septembrie - 5 octombrie

Rac

Cariera si bani
Pentru inceputul anului 2009, planetele dau directia unor conflicte cu superiorii in cariera, din 27 ianuarie. Perioada mai dificila din punct de vedere profesional este 27 ianuarie – 14 aprilie 2009, in care presiunea depusa asupra Racilor va fi maxima, si ei ar putea sa nu fie capabili sa isi creeze relatii calme cu figurile de autoritate.

Aceasta inseamna ca rezultatele Racilor nu vor fi pe masura eforturilor depuse. Chiar si posibilitatile oricarei avansari sunt oprite de aceste conflicte cu superiorii. Ideal pentru Raci ar fi sa observe foarte bine starea lucrurilor inainte de a se decide sa investeasca bani, timp si efort intr-un proiect care are slabe sanse de reusita.

Tendintele de a specula piata investitiilor trebuie controlate in aceasta perioada. Lunile mai, iunie si iulie vor fi ceva mai favorabile unor demersuri profesionale si Racii au mari sanse de a impresiona superiorii prin abilitatile lor de comunicare. Acum se poate ajunge si la avansarea mult dorita, ca si la avantaje financiare mari. Nativii Raci vor fi recompensati pentru contributia lor la dezvoltarea firmei in care lucreaza. Horoscopul zodiei Rac mai indica sperante pentru o calatorie in afara tarii si, in ultimele trei luni ale anului, o crestere a pozitiei financiare.

Relatii
Intre ianuarie si aprilie 2009, exista probleme in casnicia nativilor Rac, crescand sansele pentru divort sau separare. Insa incepand cu cea de-a doua jumatate a anului, relatiile se detensioneaza si totul incepe sa intre in fagasul normal. Nativii aflati intr-un cuplu, insa necasatoriti, au parte de momente memorabile alaturi de partener in acest an, grozav din punctul de vedere al confortului emotional.

Sanatate
Tensiunile din viata Racilor vor da nastere si la probleme de sanatate, in special legate de boli cronice sau boli de stomac.

Leu

Cariera si bani
Lunile ianuarie, februarie si martie vor fi foarte favorabile pentru cariera si finantele Leilor. Statutul la locul de munca, dar si remuneratiile asteptate se vor stabiliza in cursul acestui an si vor fi insemne ale succesului profesional.

In cazul acelor nativi Leu care isi cauta un nou loc de munca, acum se vor incheia cautarile. Acei Lei care activeaza in domeniul afacerilor vor avea rezultate grozave.

Clientii mai vechi se vor arata mult mai satisfacuti de serviciile oferite de catre afacerile Leilor si vor avea mult mai multa incredere in acestea. Totusi, lunile aprilie si mai vor aduce unele dificultati in viata profesionala. Leii nu vor fi capabili sa aduca in aceasta perioada rezultatele scontate, pot fi foarte usor derutati de dorinta de a avea experiente iesite din comun si usor sedusi de previziuni economice mult prea frumoase. Aveti grija si nu investiti prea mult timp si efort intr-un demers care promite doar la suprafata. Intre luna iunie si sfarsitul anului, Leii vor avea mult succes in orice isi propun sa realizeze pe plan profesional.

Exista si o expansiune considerabila a vietii sociale pentru Lei, care vor calatori mai mult, vor cunoaste oameni noi si vor beneficia de talentul lor in comunicare. Abilitatile de invatare le vor permite sa lucreze in limbaje noi si sa fie stimulati mental de prezenta unor parteneri noi de lucru.

Relatii
Lunile ianuarie, februarie, martie si aprilie sunt nefavorabile vietii de cuplu sau casatoriei, si exista anumite obstacole care vor trebui depasite. Insa incepand cu mai 2009 si pana in decembrie, Leii vor avea o perioada fenomenala pe plan emotional. Relatiile cu familia si cei apropiati vor fi bazate pe fericire, respect si armonie.

Sanatate
Leii se vor confrunta in 2009 cu probleme minore de sanatate, printre care dureri de spate, membre inferioare, dureri toracale sau boli minore ale inimii si aparatului circulator.

Fecioara

Cariera si bani
Lunile ianuarie si februarie sunt guvernate de previziunea unor eforturi mari care nu isi vad rezultatele. Tot atunci cresc sansele unei schimbari de loc de munca sau resedinta pentru nativii Fecioara. Din punct de vedere financiar, acestia se vor gasi intr-o situatie nu prea roz, si trebuie sa pastreze in vedere faptul ca semnarea unui document care nu a fost citit bine poate da nastere la probleme grave in viitor.

In cursul lunilor martie, aprilie si mai vor interveni schimbari in pozitia financiara si viitorul profesional, Fecioarele vor avea mult noroc in cariera, conditiile de munca se vor imbunatati considerabil. Finantele vor avea un curs normal pentru Fecioare, asta datorita succeselor in parteneriate profitabile. Daca ati aplicat pentru un imprumut sau credit bancar, veti primi raspunsul de aprobare in aceasta perioada. Intre august si sfarsitul anului 2009, Fecioarele vor gasi noi surse de finantare, de castiguri substantiale. Tot acum exista posibilitatea de a va extinde propria afacere, ceea ce va produce alte castiguri de natura financiara si de reputatie.

Relatii
Intre ianuarie si iunie 2009, este o perioada de timp cu dificultati pentru viata de familie a Fecioarelor, pot avea loc diverse certuri in casa lor. Sansele de separare de familie sau despartire de partenerul de viata cresc in aceasta perioada. Insa vor aparea schimbari pozitive in aceasta situatie in timpul celei de-a doua jumatati a anului, pana la sfarsitul acestuia. Aceste luni vor aduce succes, recunoasterea calitatilor pentru Fecioare, eventimente agreabile si castiguri in avere, prosperitate si armonie.

Sanatate
In general, sanatatea Fecioarelor va fi buna in acest an nou. Se vor bucura de energie si o stare buna, cu exceptia unor afectiuni cronice care pot afecta intregul organism.

Balanta

Cariera si bani
In timpul primei perioade a anului, configuratia planetelor le este favorabila Balantelor. Asa stand lucrurile, ele se vor simti increzatoare si vor avea succes. In acelasi timp, se intrevede posibilitatea schimbarii locului de rezidenta. Balantele se pot muta fie intr-un alt oras, fie intr-o alta tara. Aceasta schimbare va fi una de bun augur. La locul de munca, vor fi respectate si ar fi cazul sa ceara o promovare. In general, este o etapa profitabila pentru cariere si finante. Nativele acestei zodii sunt optimiste si vesele si pot sa-i faca si pe altii sa se simta bine daca acestia sunt nefericiti sau deprimati. Compania acestor native va fi foarte pretuita.

Citeste si:  The Artist takes it all!

Balantele vor face multe favoruri si acestea le vor fi intoarse mai tarziu. Este o perioada buna pentru a rezolva conflicte neincheiate din relatii mai vechi. Banii vor aparea in cantitati mari si la fel si alt gen de bunuri. Dar vor aduce si un sentiment de usurare care va determina cheltuirea lor imediata. Balantele ar trebui sa tina cont de faptul ca o asa stare de bunastare nu se iveste de prea multe ori, sa se gandeasca la faptul ca ar fi bine sa fie mai echilibrate.
Pe la jumatatea anului, s-ar putea sa apara anumite probleme, care le vor face sa nu mai aiba acelasi randament la locul de munca. Rivalii vor incerca sa le strice imaginea. Deci, Balantele trebuie sa aiba mare grija. Dar asa cum am spus deja, prima jumatate a anului arata promitator. Atunci este momentul sa intre in afaceri noi, sa demareze noi proiecte.

Relatii
Prima parte a anului vine cu anumite conflicte in familie. Este posibil ca atmosfera sa fie cam tensionata. S-ar putea ca aceasta sa fie cauzata de lipsa intelegerii mutuale si a cooperarii. Balantele casatorite vor avea de infruntat anumite obstacole in viata de cuplu. S-ar putea sa nu se poata bucura de relatia conjugala. Mai tarziu, in timpul celei de-a doua jumatati si catre sfarsitul anului, nu se intrevad probleme majore. Soarele va rasari si pe strada Balantelor.

Sanatate
Prima si ultima parte a anului sunt favorabile unei stari de sanatate bune. La mijlocul anului, s-ar putea sa apara ceva probleme. Aveti grija!

Scorpion

Cariera si bani
La inceputul anului, datorita configuratiei astrelor, vor fi ceva schimbari in viata profesionala. Aceste schimbari nu vor fi dintre cele placute. Din punct de vedere profesional, Scorpionii vor stagna, nu se vor inregistra evolutii. Dar, mai tarziu, incepand cu februarie si pana in iunie, lucrurile se vor indrepta. Nu va aparea nicio problema majora. Implinirea unor obiective trasate mai de mult pare posibila. In timpul acestei perioade, Scorpionii vor fi increzatori si vor avea o atitudine optimista. Calatoriile pe distante scurte sunt indicate deoarece toate vor avea rezultate bune. Scorpionii vor fi atat de prosperi incat vor dona ceva si unei institutii caritabile.

Ei vor fi capabili sa-si puna in practica ideile si planurile. Si toate acestea cu rezultate foarte bune. Relatiile cu superiorii sunt si ele foarte bune. Scorpionii trebuie sa profite de acest aspect. Lunile iulie, august, septembrie si octombrie vin cu cheltuieli mari. In aceasta perioada, Scorpionii se vor elibera de stres si de anxietate. Este posibil sa si piarda mari sume de bani pentru ca au tendinta sa riste prea mult. Lunile noiembrie si decembrie sunt din nou favorabile.

Relatii
La inceputul anului, planetele le sunt favorabile celor casatoriti sau care au o relatie stabila. Viata emotionala a Scorpionilor va fi una linistita. Dar in timpul celei de-a doua perioade, ceva necazuri domestice vor aparea. Certurile si lipsa de intelegere vor tulbura climatul amoros. Scorpionii trebuie sa inteleaga opiniile diferite ale partenerului de viata si sa incerce sa nu mai provoace conflicte din cauza unor chestiuni minore. Aceasta perioada va fi una tulbure si nefericita.

Sanatate
Sanatatea ar putea constitui motiv de ingrijorare in prima etapa si in ultima a anului. Dar pe parcursul anului, Scorpionii vor fi scutiti de probleme medicale.

Sagetator

Cariera si bani
La inceputul anului, planetele le sunt favorabile Sagetatorilor. Acestia vor fi plini de incredere in ei insisi si de entuziasm. Se simt mereu in largul lor. Pot fi promovati sau li se va acorda o marire de salariu. Ar putea si intra in contact cu niste personalitati, cu oameni foarte importanti. In schimb, in lunile aprilie si mai, s-ar putea sa apara ceva probleme. Anumite dificultati neasteptate le vor ingreuna munca.

Daca Sagetatorii au de sustinut un examen important sau un interviu, eforturile sincere si munca serioasa sunt recomandate pentru a avea succesul asigurat. Nimic nu va fi castigat cu usurinta in aceasta perioada.

Mai tarziu, in a doua jumatate a anului, nu se intrevad probleme serioase. Eforturile Sagetatorilor vor avea rezultate fabuloase. Situatia financiara se va imbunatati. De asemenea, nativii acestei zodii vor progresa in implementarea unora dintre ideile lor, care vor avea castig de cauza. Head hunterii ii vor solicita adesea!

Relatii
Prima parte a anului va aduce conflicte in viata sentimentala. Sagetatorii vor avea in caminele lor o atmosfera nu prea placuta. Nimic nu le va iesi asa cum isi doresc. Situatia va incepe sa schimbe abia prin aprilie. Circumstante noi vor actiona in favoarea lor. Lunile septembrie, octombrie, noiembrie si decembrie sunt si ele favorabile vietii de cuplu.

Sanatate
La inceputul anului, o stare proasta a sanatatii va da mari batai de cap. Dar in a doua jumatate a anului, lucrurile se vor ameliora.

Capricorn

Carierasi bani
Primele trei luni ale anului aduc o situatie profesionala destul de complicata. Capricornii vor avea anumite neplaceri care pot veni din partea autoritatilor, insa vor castiga disputa. De asemenea, se prevad dificultati la locul de munca. Adversarii vor fi puternici si capricornii vor trebui sa faca tot ce le sta in putinta pentru a evita conflictele. Altfel, vor avea de suferit complicatii si consecinte neplacute.

Din aprilie si pana in august, situatia va fi alta. Planurile vor da roade, iar nativii acestei zodii se vor bucura de succes si de o buna reputatie. Este o perioada favorabila demararilor de noi proiecte importante. Castigurile financiare vor fi consistente.
Luna septembrie poate aduce din nou situatii tensionate. Conditiile de la locul de munca se vor deteriora. Presiunea va fi din ce in ce mai mare, iar obiectivele neatinse vor fi o sursa importanta de probleme. Nu este un moment bun pentru o schimbare a locului de munca.

Citeste si:  Tu ai descoperit secretul tineretii?

Din octombrie pana in ianuare situatia se va redresa. Perspectiva profesionala se va insenina si pe Capricorni ii pasc si niste promovari. Popularitatea lor vor creste, concurenta va fi invinsa, satisfactiile vor fi numeroase. Un anumit flux regulat al finantelor ii va face fericiti pe nativii acestei zodii.

Relatii
Inceputul anului va fi cam “innorat”. Exista mai multe probleme ce-si asteapta o rezolvare. Uneori, situatia va iesi de sub control, iar Capricornii nu vor sti sa-si exprime sentimentele in maniera cea mai adecvata. Partenerul de viata s-ar putea imbolnavi. Exista si sanse destul de mari de despartire/ divort.
A doua si ultima perioada a anului aduc insa ameliorari semnificative. In timpul acestor etape, majoritatea problemelor vor fi rezolvate gratie eforturilor sincere ale nativilor Capricorn.

Sanatate
Pana in august, sanatatea le va da batai de cap nativilor acestei zodii. Din septembrie pana in decembrie, starea lor se va imbunatati.

Varsator

Cariera si bani
Luna ianuarie este de bun augur. Planetele arata castiguri mari si neasteptate. Din februarie si pana in aprilie, la fel de brusc apar si problemele neprevazute. Este indicata o schimbare a locuintei sau a locului de munca. Cheltuielile majore s-ar putea sa-i frustreze pe unii dintre nativii acestei zodii. Certurile cu subordonatii sunt si ele posibile. Calatoriile sunt obositoare si nu au rezultate.

Din mai si pana in iulie, situatia se intoarce in favoarea Varsatorilor, care vor fi din nou respectati si stimati.Acum este momentul ca nativii sa-si imbunatateasca relatiile cu asociatii, partenerii sau alte persoane implicate. Varsatorii trebuie sa aiba insa grija la cheltuielile excesive provoate de achizitionarea unor produse de lux.

August si septembrie vor fi cele mai ghinioniste luni cu privire la cariera si bani. S-ar putea sa existe si un conflict cu prietenii, o stare de neliniste, o pierdere de bani si reputatie. Categoric, nu este o perioada buna. Nu este momentul pentru riscuri, iar miscarile indraznete ar trebui evitate. Si cu sanatatea s-ar putea sa se iveasca ceva neplaceri.

Din octombrie pana in decembrie, soarele rasare din nou, iar Varsatorii se pot astepta la castiguri. Pot dezvolta relatii armonioase cu straini sau persoane din alte orase. Asta va duce la noi oportunitati de afaceri. Fratii si surorile nativilor vor fi si ei prosperi. Daca apare ocazia unui interviu pentru un loc de munca nou, succesul este asigurat.

Relatii
In mod clar, inceputul anului este unul bun. Relatia cu partenerul merge de minune. Exista intelegere deplina, fericire conjugala. Necazurile incep sa apara abia in septembrie. Certurile incep sa fie din ce in ce mai dese. Cei care sunt necasatoriti si cauta pe cineva, isi vor gasi jumatatea candva, intre martie si august 2009.

Sanatate
In prima parte a anului, nativii acestei zodii nu vor avea niciun fel de problema de sanatate. Afectiunile vor fi prezente in martie si la sfarsitul anului. S-ar putea ca Varsatorii sa fie nevoiti sa apeleze la serviciile unui medic.

Pesti

Cariera si bani
Inceputul anului va fi fantastic, mai ales lunile ianuarie si feburarie. Pe plan profesional, Pestii se vor bucura de multa apreciere. Si acest aspect va fi evident si in contul din banca. Exista chiar posibilitatea unei calatorii de afaceri catre o destinatie indepartata, care va avea rezultate extrem de bune.

Din pacate insa, din martie pana in aprilie, isi vor face aparitia o serie de probleme neasteptate. Pe Pesti ii vor ingrijora neglijenta si greselile altora. Si in ceea ce priveste rutina zilnica de la locul de munca, s-ar putea sa existe probleme. Nu vor lipsi nici acuzatiile fara fundament din partea sefilor. Cheltuielile vor fi foarte mari. Cel mai sanatos este sa se evite certurile minore si disputele.
Luna mai va veni insa cu o schimbare in bine. Pestii vor fi din ce in ce mai energici si mai optimisti. Relatiile cu colaboratorii vor fi din nou cordiale si armonioase. Nativii vor avea succes in tot ce vor intreprinde si vor fi si ajutati de oameni bine pregatiti. O promovare este foarte probabila. Superiorii vor fi foarte deschisi si vor aprecia realizarile Pestilor.

Din septembrie pana in noiembrie, complicatiile revin. Adversarii vor incerca sa-i discrediteze pe Pesti. Disputele cu asociatii si partenerii vor fi foarte dese. Situatia va fi una tulbure, iar conflictele vor fi si mai greu de rezolvat din cauza faptului ca Pestii se vor dovedi inflexibili, usor aroganti, ceea ce va duce la inrautatirea relatiilor.
Decembrie aduce insa o redresare. Castigurile pe plan financiar vor fi mari si vor proveni din mai multe surse, uneori fiind chiar neasteptate. Este momentul unor noi achizitii, care vor spori confortul din locuintele Pestilor.

Relatii
Prima parte a anului 2009 va fi prospera pentru cei casatoriti. Intre Pesti si partenerii lor, se va instala o stare de intelegere perfecta, cei doi vor petrece mult timp impreuna. Acolo unde exista copii, se va mai adauga astfel o sursa de fericire. Toate sarbatorile vor fi petrecute acasa, in familie.

Pe la mijlocul anului insa, va aparea o perioada mai tulbure. Viata domestica va intra intr-o etapa mai dureroasa. Pestii vor fi foarte agresivi si nu-si vor putea controla iesirile. Vor incerca sa-si domine partenerul si pe ceilalti membri ai familiei.

Sanatate
Pana la jumatatea anului, nu aprea probleme majore. Din septembrie insa, si pana in decembrie, un control la medic este imperios necesar.


Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.