Horoscopul dragostei in septembrie 2011

Berbec
Prima jumatate a lunii. Viata de cuplu foarte animata. Jumatatea ta tinde sa te agaseze cu reactii imprevizibile. E drept, iubesti originalitatea, dar sa aiba o noima! Daca esti singura, o sa fii remarcata de un pretendent prea timid. Fa tu primul pas, in caz ca te intereseaza!
A doua jumatate. Esti deschisa la dialog si gata sa treci la planuri de viitor cu partenerul. Intelegerea in cuplu va fi perfecta. Daca esti singura, nu ezita sa-ti faci valiza si sa pleci peste granite, in voiaj, dragostea vietii tale te asteapta acolo unde vei ajunge!

Taur
Prima jumatate a lunii. Cer conjugal innorat si furtunos. Situatia nici nu poate fi alta, tinand cont de perturbatiile astrale. Apar neintelegeri si tensiuni, vrei ca jumatatea ta sa-ti suporte toate capriciile. Celibatarele pot intalni persoana pe care o cauta dintotdeauna.
A doua jumatate. Schimbare aproape la 180 de grade in viata conjugala. Celibatarele au rezervate frumoase intalniri si vor gasi cuvintele potrivite sa-si spuna focul. Sa n-aiba nicio indoiala privind puterea lor de seductie si persuasiunea.

Gemeni
Prima jumatate a lunii. Cuplurile pot regasi o buna complicitate, comunicarea sincera si deschisa le este favorizata. Cu sufletul imbatat de poezie lirica, gemenele singure au mari sanse sa piarda simtul realitatii. Se poate sa le incerce ideea concubinajului sau a casniciei.
A doua jumatate. Esti inclinata catre dulci nebunii amoroase si visare cu ochii deschisi. Daca esti singura, stai cu ochii-n patru, sufletul pereche are toate sansele sa se arate la orice pas! De un plus de emotivitate au parte adolescentele.

Citeste si:  Seriale de urmarit

Rac
Prima jumatate a lunii. Perioada a notabilelor succese conjugale. Dai formidabile probe de atasament partenerului tau. Racoaicele singure sunt pline de dorinta, sunt dechise intalnirilor cu aer amoros, de unde se pot ivi aventuri de-o zi sau de-o viata.
A doua jumatate. Daca viata ta conjugala e una fragila, va scartai in continuare, fara sa se produca insa vreo catastrofa. Daca e solida, se va intari si mai mult, in ciuda unor mici neintelegeri. Nativele singure simt nevoia sa se replieze in ele insele, fara sa mai auda chemarea vietii sentimentale.

Leu
Prima jumatate a lunii. Ai zile fericite in compania partenerului, esti mai sentimentala, mai plina de dorinta, mai inclinata catre surprize frumoase ca nicicand. Celibatarele au capacitatea sa discearna exact ce vor, si apoi sa darame cerul si pamantul ca sa obtina acel ceva.
A doua jumatate. Viata conjugala vesela si fluida, fara tensiuni si drame. Pentru celibatare, o perioada in care cauta aventurile agreabile, spiritul ludic le cheama catre flirt. Nu se anunta legaturi de amor mistuitoare.

Fecioara
Prima jumatate a lunii. Iubirile pasagere au sanse de reusita mai mari ca-n alte dati. O idila pornita de amorul artei poate sa se preschimbe insa intr-o legatura trainica. Cuplurile stabile se inteleg de minune.
A doua jumatate. Fara sa ai nicio justificare, esti inclinata sa te manifesti rautacios fata de sot sau iubit. Te pandeste si tendinta de a-ti arata gelozia, iarasi nejustificat. Fecioarele singure pot avea o intalnire pe care sa n-o uite prea curand, in imprejurari de-a dreptul insolite.

Citeste si:  Zana Maseluta din Iran

Balanta
Prima jumatate a lunii. Lasi un pic din ceea ce ai in mana. Fructul interzis are un gust delicios. Mai pe sleau, infidelitatea conjugala te prinde in lat. Daca esti singura, vrei sa dai un aer misterios unei relatii sentimentale, s-o traiesti clandestin, desi n-ai niciun motiv.
A doua jumatate. Esti in cautarea partenerului ideal? Atentie sporita, ai o sansa nemaivazuta pentru intalnirea vietii tale! In cupluri, lucrurile stau amestecat: si dispute neprevazute, si armonie desavarsita.

Scorpion
Prima jumatate a lunii. Viata sentimentala iti este clar favorizata. Intalniri surprinzatoare, asa cum le iubesti tu, te vor face sa vezi amorul in culorile cele mai calde. Cuplurile solide traiesc anii primei lor tinereti sau, daca sunt inca foarte tinere, momentele inceputului povestii lor.
A doua jumatate. Legaturile de cuplu devin mai solide decat s-au dovedit in ultima vreme. Pentru celibatare, multe se pot intampla. Sunt favorizate intalniri memorabile si lovituri de trasnet care sa le aiba drept victima.

Sagetator
Prima jumatate a lunii. In cuplu, e o perioada numai buna sa clarificati neintelegerile traite in ultima vreme. Nu vor mai ramane umbre intre tine si partener. Sagetatoarele singure nu sunt nici ele vitregite de astre, au toate sansele sa intre intr-o frumoasa poveste de dragoste.
A doua jumatate. Climat romantic atat pentru viata de cuplu, cat si pentru aceea in solitudine. Tendinta de plutire deasupra lumii inconjuratoare face posibile si dezamagirile.

Capricorn
Prima jumatate a lunii. In cuplurile aflate in dificultate, semnele reconcilierii se arata. Daca esti singura, simti mai tare ca niciodata nevoia unei vieti sentimentale stabile si sigure. Iti sunt favorizate cunostintele care ar putea duce la asta.
A doua jumatate. Daca te lasi prada impulsurilor de moment, si cam ai tendinta s-o faci, viata ta de cuplu risca sa fie zguduita de o furtuna. Celibatarele cu o relatie destul de solida pot fi palite deodata de gandul maritisului.

Citeste si:  Corfu, cea mai verde dintre insulele grecesti

Varsator
Prima jumatate a lunii. Importante evenimente conjugale. Pe langa clarificarea, in bine sau in rau, a unei situatii, gasesti si momente de tandrete si complicitate cu partenerul. Viata sentimentala a celibatarelor poate fi bulversata de o intalnire decisiva.
A doua jumatate. In mod cu totul intamplator, iti e sortita o intalnire care sa insemne mult pentru tine. Trebuie doar sa fii pregatita si vigilenta, totul se va petrece in cateva minute! Daca esti in cuplu si nu te intereseaza noile intalniri, ai toate motivele s-o faci: vei avea o comunicare fecunda cu partenerul.

Pesti
Prima jumatate a lunii. Incidente numeroase, dar mici, iti presara viata de cuplu, nascand certuri si reconcilieri succesive. Partenerul te iubeste, e clar, doar ca tu nu tii mereu cont de dorintele si de nervii lui. Pentru celibatare, o perioada propice angajamentelor durabile, proiectelor de viata in doi.
A doua jumatate. Ai premise sa pornesti o activitate noua si pasionanta alaturi de partenerul tau. Daca nu ai asa ceva, preocuparea ta de baza asta este: sa dai de cel care sa-ti devina sot pentru tot restul vietii. Uniunea libera te intereseaza mai putin.


3 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.