Horoscopul zilelor de nastere

Luni

Planeta: Luna

Cel nascut lunea este copilaros si spontan. Se bucura de compania celorlalti ca un catelus jucaus. Dar cand apar probleme adopta o atitudine constructiva si incearca sa evite conflictele pentru ca nu pretuieste nimic mai mult decat pacea si armonia. Respecta spatiul personal si intimitatea celorlalti dar asteapta acelasi lucru de la prieteni si familie. Poate sa fie bland si amabil dar si dur, in functie de situatie. Este impacat cu el insusi, isi accepta defectele, isi cunoaste calitatile si este o persoana placuta. Este calm si calculat in orice situatie pentru ca intuitia il ghideaza intotdeauna pe calea cea mai buna.

Marti

Planeta : Marte

Persoana nascuta martea este aventuroasa, plina de energie si usor irascibila, uneori. Perspicacitatea si spiritul analitic il ajuta sa „citeasca” interesele si caracterul celor din jur asa incat foarte rar poate fi pacalit. In orice situatie, poate gasi o posibilitate de castig. Desi nu este genul care sa caute probleme, nu va fi niciodata primul care renunta intr-un conflict. Este gata sa infrunte pe oricine si se pricepe de minune sa gaseasca punctul slab al unui oponent. Ii plac provocarile si uraste rutina la fel cum uraste sa-si faca planuri. Se bazeaza mai degraba pe intuitie, care il ajuta de fiecare data sa cada in picioare. Iubeste libertatea si cu greu accepta sa faca o promisiune sau sa-si ia un angajament.

Citeste si:  Re-inventeaza-te si inventeaza-ti o profesie pe masura

Miercuri

Planeta : Mercur

Mandru si lipsit de rusine, nu ezita niciodata sa spuna exact ceea ce gandeste. Niciodata nu se va ascunde dupa deget. Ironia, simtul umorului foarte dezvoltat si replicile acide ii cam alunga pe cei din jur. Nu simte nevoia sa demonstreze nimic nimanui, nici macar siesi, asa ca in orice situatie este el insusi si foarte relaxat. Sinceritatea sa ii face si pe cei din jur sa fie la fel de sinceri cu el, mai ales ca ii place sa i se spuna verde in fata ceea ce e de spus si uraste persoanele prefacute. Cum nu se pricepe la cuvinte frumos ticluite, incapatanarea este singura sa arma atunci cand vrea sa convinga de ceva.

Joi

Planeta : Jupiter

Cel nascut joia este politicos, grijuliu, amabil. Ceilalti sunt atrasi de atitudinea sa deschisa, de curiozitatea constructiva, de libertatea pe care o simt in compania lui. Este plin de speranta, optimist, increzator in viitor, gata sa abordeze orice situatie, fie ea si dificila. Nu se lasa rapus de sentimente si poate sa indeplineasca orice sarcina cu bucurie si cu speranta ca va reusi. Desi isi asuma responsabilitati majore si reuseste in situatii care altora li s-ar parea imposibile, nu-i place sa primeasca multumiri sau sa fie in centrul atentiei. Este generos, prefera sa vada jumatatea plina a paharului si nu se amesteca in treburile celorlalti daca si ei il lasa sa-si vada de ale lui.

Citeste si:  Punctualitatea, extrem de importanta

Vineri

Planeta: Venus

Cel nascut vinerea este idealist, naiv, candid si visator. Veselia si sinceritatea sa sunt de-a dreptul dezarmante. Nu se teme sa-si exprime sentimentele in mod deschis, nu are nimic de ascuns si nimic de care sa-i fie rusine. Este deschis, usor de abordat si prietenos. Stie ca intentiile sale sunt bune, deci se poate apropia de ceilalti cu buna credinta si multa bunavointa. Stiindu-se bine intentionat, tinde sa creada ca toata lumea este la fel si poate fi usor pacalit de cei cu intentii ascunse. Chiar si asa, persoanele rau intentionate renunta adesea la planurile lor, dezarmate de candoarea sa si de sinceritatea cu care sunt intampinate.

Sambata

Planeta: Saturn

Rezervat, serios si mandru, are mare incredere in propria persoana, este rabdator si stapan pe sine. Se bazeaza numai pe propriile forte si nu asteapta nimic de la nimeni. Este curajos, dur si muncitor, dar nu are nevoie sa-i fie recunoscute meritele. Se multumeste sa fie omul din umbra, care are grija de toate. Nu are nevoie nici de laude nici de incurajari. Nu-i trebuie decat uneltele necesare pentru a-si duce la indeplinire sarcinile. Este atat de independent si hotarat incat devine un model de incredere in sine si stabilitate pentru toti cei din jur.

Citeste si:  Filmul "Pescuit sportiv" regizat de Adrian Sitaru a fost premiat la festivalul de la Palm Spring

Duminica

Planeta : Soarele

Este echilibrat, demn si mandru de calitatile sale, ceea ce il aduce in centrul atentiei in orice grup ar ajunge. Are un mare respect pentru propria persoana, asa incat si cei din jur ajung sa il respecte la fel de mult, fara sa faca eforturi speciale in acest sens. Este un lider innascut, nu pentru ca s-ar infige in fruntea grupulu, ci pentru ca respecta atat de mult punctele de vedere ale celorlalti. Uneori se comporta ca o prima donna, dar simtul umorului il ajuta sa-i atraga pe toti de partea sa. Este privit cu admiratie datorita spiritului practic si seriozitatii sale.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.