Huidu si amenda

Please select a featured image for your post

Exista cateva persoane in lumea asa-zis mondena din Romania de care pur si simplu nu ai cum sa te legi, jurnalist fiind. Nici tu cap blond, nici tu neuron insingurat, nici tu amante sau bani de aruncat pe fereastra, asadar…nici un motiv pentru a te lua de oameni care pur si simplu isi fac meseria, si inca destul de bine, chiar admirabil ar spune unii. Ce-i drept, se pot lauda eventual cu ceva amenzi pe la CNA, pentru simplul motiv ca semnaleaza din cand in cand penibilul in viata cotidiana, sau cu cateva kilograme in plus care nu le fac foarte multa cinste, unora dintre ei. In rest insa, mai nimic nu te poate face sa ii reprosezi ceva lui Serban Huidu, de exemplu.
Citeste si:  Micile obsesii delicate feminine intr-o lume business a barbatilor
Ce ne facem insa daca cetateanul de rand, intamplator si vedetea de televiziune in timpul programului de lucru, face si el ca tot omul o infractiune minora, care dealtfel ar fi trecut insesizabila de n-ar fi avut ghinionul sa se intlaneasca in curba cu organul? Ei bine, nu facem decat un singur lucru – ne umplem ziarele de scandal.
Citeste si:  Buzdugan si Morar la PRO TV
Oricat de penibila in esenta, povestea e una cat se poate de adevarata.
Prezentam asadar marea stire mondena a zilei: “Undeva saptamana asta, sau cea trecuta, posesorulului unui autoturism inmatriculat in Romania, care nu a respectat cu strictete regulile de circulatie, respectiv a depasit pe linia continua (nu se stie exact daca un autovehicul, o coloana de masini sau mai stii, vreun tren), i s-a aplicat o amenda si i s-a suspendat permisul de conducere pe un termen de 30 de zile. Mai mult, pedeapsa a fost aplicata si din cauza faptului ca printr-un process chimic destul de complicat, in unele portiuni ale carosabilului s-a format noroi, si prin urmare masina nu era intr-o stare impecabila. Cetateanul cu pricina se numea Serban Huidu.”.
Citeste si:  Comori disparute (II)
Concluzia inevitabila… inca un sofer in minus pe strazile si asa aglomerate, cel putin o cateva saptamani, si multa cerneala irosita.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.