Ia-ti fusta, pe bicicleta, start!

Sambata, 26 mai, are loc cea de-a treia editie Skirt Bike, eveniment biciclistic anual dedicat noua, femeilor. Ce inseamna asta? Ca vom promova mersul pe bicicleta pe strazile orasului. Ciclismul este chic, este parte a culturii urbane, iar imaginea unei fete cochete pedaland este un statement in sine.

Mersul pe bicicleta este important nu numai pentru sanatatea noastra, ci si pentru cea a orasului. Capitalele civilizate ale lumii se lauda cu un numar mare de oameni care prefera bicicleta mijloacelor de transport mult mai putin… verzi. Daca si tu crezi in ecologie si frumusete, daca stii ca poti fi chic pedaland, imbinand utilul cu placutul, atunci alatura-te plimbarii noastre de sambata, 26 mai.

Citeste si:  Declaratii de dragoste in era Internetului

Ne intalnim la orele 16:30, la Parcul Circului. De acolo vom porni pe urmatorul traseu: Aleea Circului, Soseaua Stefan cel Mare, Calea Dorobantilor, Piata Charles de Gaulle, Bulevardul Aviatorilor si ne vom opri la Parcul Herastrau, intrarea Pescarus, cea de pe Soseaua Nordului. Pe tot parcursul traseului, Politia ne va escorta, iar popasul final se va face pe pajistea de la Roaba de Cultura. Acolo, ne astepta surprize, tombole, jocuri, bauturi racoritoare si un concert.

Citeste si:  EVENIMENTUL UMANITAR GALA CRUCEA ROSIE A AJUNS LA CEA DE-A TREIA EDITIE

Arata ca se poate sa fii feminina, chic si sanatoasa in acelasi timp!

Despre SkirtBike

SkirtBike este o promenada ciclista la care doamnele si domnisoarele sunt invitate sa pedaleze în tinute chic si, totodata, unicul eveniment biciclistic destinat cu precadere femeilor. SkirtBike a fost initiat în 2010 din dorinta de a pedala fara griji pe strazile capitalei, care nu beneficiaza înca de o infrastructura adecvata pentru biciclisti. Dupa primele doua editii, si-au manifestat aprecierea fata de initiativa promovarii mersului pe bicicleta si bicicliste din alte orase ale tarii, evenimentul fiind sustinut simultan si în Iasi, Timisoara, Sibiu, Arad.

Citeste si:  Elena Basescu insista, nu gluma

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.