Ileana Lazariuc din nou insarcinata!

Please select a featured image for your post

In ultima vreme se pare ca vedetele de pe la noi, ce feminine mai ales, si-au scos la iveala dorintele de a deveni parinti. Dupa Nicoleta Luciu, Andreea Marin, Andreea Banica, iata ca si Ileana Lazariuc s-a gandit ca ar fi bien sa mai aiba un copil. Dupa ce in urma cu cativa ani tineai capul de afis pentru scandaluri cu droguri si procese, iata ca Ileana Lazariuc si Ion Ion Tiriac au reusit sa isi gaseasca echilibrul.
Citeste si:  Coco Chanel, reclamata ca "fumeaza" pe afisele din Hong Kong ale filmului biografic
Ce-i drept, dupa ce s-a nascut primul copil, Alexandru, cei doi nu prea au mai aparut prin ziare sau pe la televizor, mutandu-se dupa cate se stie, la Paris. Nici nu ar fi fost de mirare, avand in vedere faptul ca tata socru – Ion Tiriac a fost mai mult decat fericit la nasterea primului nepot, atat de fericit incat i-a creat acestuia un cont in care a pus nici mai mult nici mai putin de 1.000.000 de euro, sa ii foloseasca dupa ce va fi major.
Citeste si:  Berbecilor le-ar placea sa fi fost Scorpioni. Vezi ce viseaza si celelalte zodii
Din ultimele informatii, se pare ca Ileana ar fi din nou insarcinata, in doua luni. Asta judecand evident dupa vizitele regulate la medic si mai ales alura foarte fericita pe care o afiseaza de fiecare data cand iese de acolo, pe care paparazzi au reusit sa le surprinda. Se pare ca anul 2009 nu o va readuce asadar pe ecrane pe Ileana Lazariuc, asa cum sperau multi dintre fanii ei. Iata ca ea planuieste inca un concediu de maternitate, nu se stie cat de prelungit. Sa speram totusi ca nu va uita cum sa interpreteze si alte roluri decat cel de mama si sotie, caci dupa prestatiile din filmele facute peste ocean, se pare ca totusi ar avea ceva talent si ar fi pacat sa nu mai aiba telespectatorii parte de privelisti impresionante asupra corpului ei.

Citeste si:  Batman pe primul loc in box-office-ul romanesc

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.