Imaginea TinaR 2009!

Nu ne-a fost deloc usor sa alegem castigatoarea concursului „Fii imaginea TinaR 2009”. Fiecare participanta a fost pentru noi unica, frumoasa si cu o personalitate aparte. Multe dintre concurente meritau cu prisosinta titlul, insa din pacate, nu se putea selecta decat o singura castigatoare.

Aceasta este Oana Raluca Barchi, in varsta de 18 ani din Bucuresti. Oana a reusit sa cucereasca juriul cu farmecul ei si sa se apropie cel mai mult de spiritul brand-ului TinaR.

Citeste si:  Andreea Marin, fata rea

Saptamana aceasta Oana va participa la prima sedinta foto alaturi de echipa TinaR si o veti putea urmari prezentand produsele din noua colectie Primavara-Vara 2009 in magazinul nostru virtual TinaR.ro

Acum , la final, ne despartim cu greu de concurente, de utilizatori. S-au inregistrat peste 2000 de participante, s-au urcat mii de fotografii, s-au scris nenumarate comentarii. Au existat reprosuri, au existat bucurii, au existat invidii, s-au legat prietenii. A mai trecut un an si noi am invatat ca exista loc de mai bine si ca ne vom adapta din ce in ce mai mult dorintelor clientelor noastre.

Citeste si:  Munca in strainatate

Va multumim tuturor pentru participare, va multumim pentru ca ati fost alaturi de noi si va asteptam anul viitor la o noua editie a concursului „Fii vedeta TinaR!”.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.