Ina Design

Ina Design Company este o firma cu capital 100% romanesc, infiintata la inceputul anului 2005. Ina Design Company are ca obiect principal de activitate fabricarea de confectii pentru femei si adolescente. Ina Design Company isi desfasoara activitatea de productie in Iasi si pentru a fi la curent cu noile tendinte participa mereu la targurile nationale de specialitate.

Societatea are 2 magazine proprii de prezentare a produselor in Iasi (Moldova Mall) si Falticeni, urmind ca pina la sfirsitul anului sa isi deschida inca 2 magazine in Vaslui si Iasi (Maxi Mall). Atmosfera din interiorul magazinelor tenteaza clientele sa simta placerea de a fi unice, feminine si mereu in tendinte.

Citeste si:  Cui ii e teama de John Barth?

Colectiile Ina Design, concepute pentru a fi in pas cu moda si schimbarile promoveaza stilul elegant, precum si cel casual. Se adreseaza femeilor moderne, active, puternice, dar si feminine si frumoase prin naturaletea lor.

Hainele Ina Design ajung la cumparatoarele din intreaga tara prin intermediul unor distibuitori zonali, insa incepand cu septembrie 2007, Ina Design Company a lansat magazinul virtual www.inadesigncompany.ro.

Citeste si:  Dreptul la credite pentru persoanele cu handicap

Veti gasi, cu siguranta, tinuta de serviciu sau de dupa-amiaza, dar si rochii de seara. Materialele folosite, precum si accesoriile sunt din import si sunt din cea mai buna calitate. Colectiile tematice/sezoniere se caracterizeaza prin varietate si urmaresc mentinerea liniilor impuse de moda.

Prin intermediul magazinului online puteti cumpara: bluze, camasi, corsete, costume, fuste, jachete, pantaloni, rochii potrivite pentru diverse stiluri: afaceri, casual, ocazie, smart, sport. Magazinul ofera preturi mici – intre 60 si 280 RON, fidelizarea clientilor, discount pe masura.

Citeste si:  "Scurta ÅŸi minunata viata a lui Oscar Wao" de Junot Diaz, premiat cu Pulitzer si tradus de Polirom

Sloganul unui magazin online bun? “Cu un singur click ai produsul dorit. Tu alegi, noi livram.”

Succes la cumparaturi!


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.