Inaugurarea Atelierului de Moda Ordinary People

Ani de-a randul, societatea noastra a refuzat vehement sa-si promoveze valorile in multiple domenii. Oameni talentati au decis sa urmeze astfel alte cai si au ajuns sa fie recunoscuti pentru ideile si realizarile lor de catre alte culturi. Tot ce am facut a fost sa privim trufas, cu o oarecare invidie si sa regretam in adancul nostru faptul ca nu am stiut sa pretuim o valoare la timpul potrivit. Pentru ca perceptiile trebuie sa se schimbe si in moda romaneasca si pentru ca publicul roman trebuie sa invete sa-si descopere propriile-i mistere, Ordinary People isi propune sa cultive bunul gust clientului roman. Un proiect ce isi propune sa promoveze designeri romani si sa-i faca cunoscuti publicului larg.

Astfel, vineri 14 mai, ne-am intalnit intr-un colt uitat de Bucuresti, in zona Mantuleasa, sa facem cunoscut lumii ca am venit pe lume. Ne-au fost alaturi prieteni, designeri si G.H.MUMM.

Citeste si:  Horoscopul saptamanii 18-24 aprilie

Click aici pentru galeria foto.

Ordinary People se adreseaza omului ce debordeaza de dorinta investirii in propria persoana si nu sugereaza nici pe departe o imagine creata pentru cei din jur, un om care vede in actiunea de achizitionare a unei piese vestimentare mai mult decat un simplu act impus de catre societatea in care traieste. Este cel care pastreaza misterul hainelor imbracate, starnind totusi reactii delicioase.

Traim intr-o lume in care sensul valorii de „normalitate” s-a perimat. Ni se pare desuet si deloc tentant sa purtam alte haine decat cele cu mare rezonanta in moda internationala. Zi de zi refuzam cu incrancenare sa deschidem ochii si sa invatam sa descoperim. Uitam ce inseamna „vis” sau „poveste” si aruncam aceste cuvinte in sacul copilariei.

Citeste si:  Pete Doherty scientolog

Click aici pentru galeria foto.

Ordinary People va fi un spatiu interactiv, dedicat oricarui om dornic de a-si cultiva simtul artistic, estetic. Pentru ca, de ce sa nu recunoastem, dar ideea de a fi „la moda” este, de cele mai multe ori, inteleasa gresit in societatea in care traim. Ordinary People ia astfel forma unui atelier… atelier de moda. Denumirea preferata de initiatoarea proiectului, Angelica Dumitrescu, nu se refera la sensul strict al cuvantului atelier (productie vestimentara). Este un loc in care va fi dezvoltata creativitatea si incurajata implicarea, atat din partea designerului, cat si din partea clientului.

Citeste si:  Afla cum stai cu dragostea in februarie!

Spatiul va reuni cateva din numele importante ale designului din Romania : Cristian Samfira, Ioana Covalcic, Lena Criveanu, Mihaela Glavan, Adelina Ivan, Corina Vladescu, George Neagu, Kristina Dragomir si Gabriela Perianu.

Tot aici o veti regasi si pe Kinga Varga, designer alaturi de care in urma cu aproximativ doi ani am inceput un frumos parteneriat.

Pentru ca misterul rezida in normalitate. Pentru ca stilul este autenticitate. Pentru ca oamenii sunt liberi sa viseze si pentru ca o fac in fiecare zi. Pentru ca „a invata” este un verb imperativ. Pentru ca avem nevoie in aceeasi masura de mister, cat si de noutate.

Because we’re just „ordinary people” with not common clothes.

Adresa : Str. Pictor Alexandru Romano nr.10, Bucuresti.

Click aici pentru galeria foto.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.