Incepe UNDERCLOUD 2013 – Festival de Teatru Independent (de orice)

In perioada 20 – 31 august 2013, cea de-a sasea editie UNDERCLOUD aduce la un loc 28 de spectacole, cele mai bune productii ale teatrelor independente din tara, care vor intra in competitie pentru premiile festivalului. Sala Horia Bernea (NCRR), Clubul Taranului si curtea Muzeului National al Taranului Roman din Bucuresti se vor afla in fiecare seara, timp de 12 zile, sub umbra necesara a norului de teatru proaspat.

In perioada 20 – 31 august 2013, la Muzeul National al Taranului Roman ploua racoritor cu teatru independent! Debutul acestei editii va fi marcat de spectacolul „Mascariciul”, cu Horatiu Malaele si Nicolae Urs, un adevarat eveniment teatral care se joaca de opt ani cu sala plina.

Citeste si:  Dieta vegetariana provoaca certuri intre blonde

Tot marti, de la ora 21:00 va avea loc „Mecanica Inimii”, spectacol lectura produs de UNDERCLOUD în regia lui Chris Simion, cu o distributie format? din cativa dintre cei mai mari actori ai momentului, care sustin teatrul independent: Maia Morgenstern, Medeea Marinescu, Marian Ralea, Marius Manole si Vlad Zamfirescu.

Miercuri, 21 august, curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman se va transforma sub luminile primului spectacol de teatru acrobatic din Romania, „Omul Pescarus”, iar joi, Medeea Marinescu si Marius Manole vor putea fi revazuti intr-un spectacol de exceptie in regia lui Radu Beligan, „Fa-mi loc!”.

Citeste si:  Horoscopul saptamanii 3-9 decembrie

Pentru prima oara, UNDERCLOUD adaposteste anul acesta spectacole-concert, prin care actritele Aylin Cadir si Anca Sigartau pot fi redescoperite. De asemenea, UNDERCLOUD sustine teatrul tanar si foarte tanar, prezentand unele dintre cele mai bune spectacole de absolvire de la UNATC „I.L. Caragiale” precum si pe cel care va castiga premiul pentru cel mai bun spectacol la Festivalul Ideo Ideis din Alexandria.

Citeste si:  Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat de energica esti!

Festivalul UNDERCLOUD este direct, onest si curajos, este butonul de refresh care trebuie apasat la sfarsitul unei veri lungi. Foloseste povestile zilei de azi pentru a da un imbold spectatorilor si creatorilor de teatru, pentru ca vorbeste despre aici si acum, pentru ca e liber, pentru ca provoaca la dialog.

Biletele se gasesc la Clubul Taranului din 15 august si online pe www.bilete.ro. Pentru informatii si rezervari puteti suna la 0727.100 856 sau ne puteti contacta pe www.daya.ro .


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.