Indigo terorizeaza America

Cu indivizi netalentati se poate trai chiar bine. Ei isi vad de treaba lor, undeva, incercand sa practice o meserie si sa castige un ban. Ce te faci insa cu cei care tin mortis sa te convinga de faptul ca sunt absolut geniali, ca merita tot ce e mai bun, eventual si o statuie aurita in buricul targului?

Dupa ce s-au facut de ras in tara, gemenele de la Indigo s-au gandit ca e in zadar daca nu reusesc sa fie penibile si in taramul tuturor visurilor, in America.

Zis si facut. Fetele s-au imbarcat spre New York hotarate sa devina faimoase, sa primeasca halca lor din visul american, prin intermediul concursului tv „America’s Got Talent”, prezentat de celebrul moderator Jerry Springer.

Cele doua chintesente de kitsch si vulgaritate au optat pentru interpretarea melodiei „New York, New York”, nici mai mult, nici mai putin, o piesa dificila care-i poate pune in incurcatura si pe cei care se pricep ceva mai mult la muzica, decat aceste difuzoare care rag, pe numele lor Indigo.

Citeste si:  Afla cum faci fata crizei in functie de zodie!

Prestatia lor a fost jalnica, starnind hohotele de ras si/ sau huiduielile publicului, dar si pe cele ale juriului. David Hasselhoff le-a gonit inapoi la Bucuresti, spunandu-le: „Mi se pare realmente infricosator modul in care voi, ca niste frumoase neveste ale lui Dracula, ati cantat despre New York. Parca ati fi vrut sa ne bantuiti. Va dau si eu o sansa. Anume, aceea de a va intoarce la Bucuresti!”. Un asemenea comentariu ar fi trebuit sa le determine, daca ar fi avut o urma de decenta, sa iasa de pe scena in hohote de plans si sa ramana inchise undeva, departe de microfoane si camere de filmat, pentru urmatorii 10 ani. Ele insa au rezistat, repetand aproape obsesiv, cu o inversunare si convingere rarissime „We are the real deal”, iar la un moment dat au incercat sa-i convinga pe membrii juriului cu un mic numar de strip tease, atingand culmea vulgaritatii.

Citeste si:  AC/DC va concerta in Romania, pe 31 mai

Ceva mai toleranta s-a dovedit a fi Sharon Osborne, care a spus ca le mai da o sansa.

Cel de-al treilea membru al juriului, jurnalistul britanic Piers Morgan, le-a comparat cu „doua rusoaice de genul celor pe care le comanzi prin internet”, fiind „impresionat” de vestimentatia si machiajul lor, de un desavarsit prost gust. Acesta le-a spus: „Aveti de toate, mai putin vocile, care sunt ingrozitoare! Vad, insa, ca va doriti cu tot dinadinsul sa traiti visul american si ati batut atata drum din Romania pana aici, asa ca eu va dau votul meu pentru Las Vegas.”.
Pe tot parcursul dialogului cu juriul, au avut o atitudine de neclintit. In fata comentariilor extrem de dure ele raspundeau cu replici de genul „suntem unice, suntem adevarate, suntem invincibile”.

Citeste si:  Cum cerem o marire de salariu

Nu pot sa gasesc decat o singura explicatie pentru accederea lor in faza urmatoare a show-ului: juriul doreste sa se bucure de audienta maxima. Cu siguranta, cu cele doua paiate o vor avea.

Ne intrebam unde era mama lor, nu de alta, dar ne asteptam sa se dovedeasca la fel de feroce ca intotdeauna si sa le aplice o corectie membrilor juriului pentru ca nu au fost capabili sa aprecieze talentul fetelor ei.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.