Infinit Solutions relanseaza site-ul www.FashionHouse.ro

Bucuresti – septembrie 2009, Infinit Interactive, divizia online a agentiei de publicitate full service Infinit Solutions, anunta lansarea unei noi versiuni a site-ului www.fashionhouse.ro. De astazi, site-ul outletului beneficiaza de o interfata grafica mai atractiva, intuitiva ce asigura o comunicare facila intre client si brandurile din portofoliu.

Site-ul reprezinta o platforma centrala de comunicare intre cerintele consumatorului si ofertele brandului. Mai mult, datorita noilor standarde de pe piata Internetului romanesc, si nevoilor utilizatorilor fideli ai lumii virtuale, FashionHouse.ro se implica activ in cautarile clientilor si completeaza perfect interactivitatea site-ului, printr-o structura simpla si un design atractiv, dar si printr-un flux generos de informatii.

Mia Deaconu – Marketing Manager, Fashion House Outlet Centre, a declarat: „Comunicarea in mediul online a devenit o componenta importanta a mixului de marketing pentru Fashion House. Prin lansarea noii versiuni, agentia a anticipat si sprijina modul nostru de comunicare, punand la dispozitia vizitatorilor un website bine structurat, user-friendly si un un look fresh.

Citeste si:  Gigantii Salzburgului: Alpii si Mozart

Pe site se pot regasi ofertele speciale postate de marcile de renume prezente in centru (Adidas, Mango, Benetton, Nike, Famous Brands, Benvenutti, Replay, Levi’s, etc), gama larga de categorii de produse pe care o oferim cumparatorilor, informatii generale despre conceptul de outlet si despre Fashion House in special, precum si alte informatii de interes general.”

Valentin Epure – Managing Partner – Infinit Interactive declara: „Dupa un an de la lansarea site-ului FashionHouse.ro, ne-am gandit sa reimprospatam design-ul site-lui o data cu noua campania de de comunicare din aceasta toamna. Noul site beneficiaza acum de o optimizare a intregului sistem avansat de cautare, dar si de o structura foarte bine definita a informatiei. Mai mult, daca accesezi site-ul vei descoperi o imbinare armonioasa intre informatie, imagine si mesaj. Este fara indoiala unu din cele mai interesante proiecte realizate de Infinit Interactive”

Citeste si:  Mr. Perfect - pentru petrecerea burlacitelor

Infinit Solutions este una dintre cele mai puternice agentii independente full service din Romania, ce dezvolta platforme de comunicare complexe prin servicii de ATL, BTL, PR si Interactive. La doi ani si jumatate de la infiintare, Infinit Solutions dispune de resurse complete pentru realizarea si dezvoltarea campaniilor de comunicare, de la propriul studio de productii video-audio, pana la solutii software inovative pentru piata de retail.

Citeste si:  Cum faci ca timpul tau liber sa fie numai al tau

In portofoliul Infinit Solutions se afla clienti precum Honda Trading Romania, Rompetrol, BDT Group, Porsche Romania, Volkswagen, British American Tobacco, Coca-Cola, Romtelecom, Cosmote, Volksbank, Samsung, P&G, RIN Hotels, Domus Stil, Austrian Village, Glaxo Smith Kline, Krka, Axe, X-trade Brokers si multi altii.
Infinit Solutions deruleaza de asemenea parteneriate de durata pe zona de Interactive sau BTL neconventional cu alte agentii de publicitate, printre care se numara Grey, Ogilvy, Odyssey,Starcom.

Pentru mai multe informatii va rugam accesati www.infinitsolutions.ro.


Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.