Instalatorii si politistii, mai doriti ca parteneri de viata decat vedetele din showbizz – studiu

Instalatorii şi poliţiştii sunt mai doriţi ca parteneri de viaţă decât vedetele din rândul actorilor şi cântăreţilor, potrivit unui studiu efectuat în şapte ţări de compania de cercetare Synovate.

Primii în topul preferinţelor în funcţie de profesie sunt medicii şi profesorii, în timp ce angajaţii din media se află, alături de vedetele din showbizz, în coada clasamentului. De altfel, şase oameni din 10 au declarat că nu au încredere în actori, cântăreţi, jurnalişti, publicitari şi angajaţii din marketing.

Citeste si:  Prieteni sau colegi de munca

ExcepÅ£ie la această „regulă” fac chinezii, care preferă, ca primă opÅ£iune pentru căsătorie, oamenii de afaceri ÅŸi directorii de corporaÅ£ii. ÃŽn acelaÅŸi timp, în FranÅ£a ÅŸi Canada, poliÅ£iÅŸtii ÅŸi pompierii se bucură de încredere ieÅŸită din comun, înregistrând 93% din „voturi” ca primă opÅ£iune pentru căsătorie.

Studiul Synovate a fost efectuat, la sfârşitul anului 2008, pe un eşantion de 5.500 de persoane din Brazilia, China, Franţa, Malaezia, Africa de Sud, Canada şi SUA.

Citeste si:  Cine vrea sa-l ucida pe Harry Potter?

Un comentariu
  1. Ce studiu este asta? Ati vazut cum arata la noi un instalator(de cele mai multe ori betivi, neseriosi, miros a alcool, tutun prost si transpiratie), ori un politist? Cine viseaza la asa un barbat? Profesor? Cu asta m-ati facut sa rad. Nu pt ca ar castiga putin, ci pt ca lucrand numai intre femei, ajung sa fie mai femei decat femeile- nu mai zic de senilatatea prematura care se instaleaza din cauza mediului de lucru.
    Acum, daca ar arata si la noi un instalator sau tamplar ca nenea ala din poza, si mi-ar repara stricaciunile asa la bustul gol, eu una cred ca m-as indragosti cu siguranta de el si as confirma studiul dat aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.