Interesart – ce pot face doua maini dibace

Ce-È™i doresc mâinile… Uneori mâinile își doresc mai mult decât să deschidă uÈ™i, să schimbe programul la televizor, să scrie… Uneori mâinile își doresc să creeze, să fie folosite întru bucuria sufletului È™i a ochilor. AÈ™a a apărut ideea de Interesart, din pură pasiune, care ani de zile nu a însemnat decât cadouri făcute la prieteni si apropiaÈ›i. S-a materializat din dorinÈ›a de a mă împăca cu mine însami, din dorinÈ›a de a face ceva relaxant si plăcut care să îmi aduca o multumire sufletească È™i care să îi bucure È™i pe alÈ›ii, din dorinÈ›a de a fugi de încorsetarea unui job clasic È™i a păstra timp pentru lucruri cu adevărat importante.

ÃŽn martie 2008, a apărut magazinul electronic www.interesart.ro, care s-a bucurat de un feedback pozitiv. Magazinul din strada Gladiolelor, nr. 5-7 a apărut pentru că lucrurile făcute cu suflet aveau nevoie să fie într-o relaÈ›ie mai apropiată cu cei ce urmau să le poarte, pentru că femeile au nevoie să simtă, să probeze, sa încerce, pentru că sufeream din lipsa contactului cu „audienÈ›a”.

Citeste si:  Christina Aguilera este insarcinata

Buticul Interesart va fi unic în peisajul magazinelor de gen, unicitatea vine din faptul că toate produsele sunt 100% lucrate manual, iar gama lor este completă. Obiecte de decor vor aduce parfumul din Bucureștiul vechi și ne vor aminti că suntem într-o casă monument istoric, veche de mai bine de 100 ani. Sigur vor face loc și accesoriilor moderne din magazin. Am plecat la drum căutând un spațiu mare care să le permită lucrurilor să se desfășoare în voie, în care să poată încăpea o canapea, unde să îmi servesc oaspeții cu un ceai cald sau o limonadă, un loc care să aibă o poveste, pe care Interesart să o continue.

Citeste si:  Materia martir. Graul.

Bijuteriile gasite la Interesart sunt realizate din materiale clasice, mărgele de sticlă, sau semiprețioase, până la mărgele de lut modelate și pictate manual, din ceramică, din piele, cupru, textile, fetru sau alte materiale neconvenționale. De la cercei, la coliere, brățări, seturi, inele și broșe. Accesoriile constau in eșarfe pictate, pălării, manuși, accesorii împletite cu multă măiestrie, podoabe de păr, curele. Gențile sunt ingenios lucrate, pictate sau cu materiale imprimate, accesorizate, perfecte pentru orice anotimp.

Obiectele de decor vandute in magazin sunt rame de fotografii, oglinzi pictate, vase de ceramică, cutii de bijuterii, sticlă pictată, seturi de ceai, tablouri. Pentru început, vor exista în magazin săpunuri naturale, facute la rece, numai din ingrediente naturale, într-o zonă puțin atinsă de poluare.

Citeste si:  Cum sa iti prelungesti viata

Vedetele magazinului raman piesele de vestimentatie si incaltaminte. Fie că sunt clasici, fie că au un aer jucăuș, pantofii vor fi mereu vedete, în inimile femeilor. Interesart promoveaza obiecte vestimentare unicat sau în serie mică, lucrate cu materiale naturale, de bună calitate. Pentru copii, exista aici si haine pictate, lenjerii de pat și perdele asortate, mobilier decorat pentru camera lor.

După cum am spus, ne gasiți intr-un loc cu poveste al Bucureștiului, la jumătatea distanței dintre 11 Iunie și Rondul Coșbuc, pe strada Gladiolelor, nr. 5-7, cu intrare din George Georgescu, vis a vis de restaurantul Jariștea.

Date contact:
Valentina Popescu, office@interesart.ro, telefon 0722 586 736


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.