International Romani Art Festival

Please select a featured image for your post

In orasul Timisoara se va desfasura in perioada 10 – 13 iulie festivalul „International Romani Art Festival” care aduna arta din diferite domenii, cum ar fi muzica, dans, fotografie, film, moda etc. Editia de anul trecut a fost un real succes, Florin Niculescu, Christian Escude, Bruno Tziarelli find doar cativa care au sustinut concerte in cadrul festivalului care a avut loc in anul 2007.
Citeste si:  Unde mergem in week-end? 16-18 mai
In cadrul festivalului de anul acesta la categoria muzica vor putea fi vazuti: Estelle Goldfarb, Boban Markovic, DJ Click, Lajko Felix, Amaro Del, Marius Mihalache si alti interpreti mai mult sau mai putin cunoscuti international. Pe langa numeroasele concerte, cei prezenti se vor putea bucura si de spectacole de teatru, spectacole de foc, expozitii de fotografie, proiectii de film, targuri de caldarari si argintari, prezentari de moda si activitati pentru copii.
Citeste si:  Cum sa te organizezi
Festivalul nu se vrea a fi doar un eveniment cultural ci si un eveniment care sa aduca aminte oamenilor de istoria rromilor dar mai ales despre Holocaust si robia la care acestia au fost supusi in trecut. Editia din acest an a festivalului va fi gazduita de catre Cinematograful de Vara din Timisoara care se afla in spatele Filarmonicii Banatul. Pretul unui bilet pentru o zi de festival este de 25 de lei iar pentru intreaga perioada 80 lei. Mai multe informatii se pot gasi pe site-ul oficial al evenimentului: www.iraf.ro

Citeste si:  Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cu cine votezi!

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.