Internship-uri pentru studenti

Proiectul INside 2008 are ca obiectiv introducerea studentilor in mediul intern al unor companii de top din economia romaneasca, ca urmare a necesitatii lor de a intelege mai bine fenomenele ce se petrec la nivelul acestor societati si de a afla cat mai multe informatii despre domeniile lor de interes.

Evenimentul isi propune sa ofere studentilor din ASE posibilitatea de a-si valorifica cunostiintele teoretice acumulate in timpul anilor de studiu, prin adaugarea unor elemente practice dobandite in cadrul unor stagii de practica oferite de companiile invitate.

Citeste si:  Madonna...reloaded

Conferinta INside deschide proiectul ResUmE si are loc pe data de 28 martie intre orele 13.30 si 16.00 in sala 2013 din Cibernetica.

Companiile invitate sunt BRD-GSG, GfK si Business-Edu. Acestea isi vor prezenta oferta de internship-uri si stagii de practica pe care le ofera studentilor.

Reprezentantii BRD-GSG te vor ajuta sa afli ce presupune o cariera in domeniul bancar si cum poti sa faci stagiul de practica in cadrul bancii.

Citeste si:  Vacanta in Cuba

Daca esti interesat de marketing si mai ales de cercetarea de piata, atunci vino cu faci cunostiinta cu liderul in domeniu pe piata romaneasca si anume GfK Romania.

De la expertii de la Business-Edu vei invata cum trebuie sa-ti construiesti cariera sau sa-ti imbunatatesti activitatea profesionala prin training si coaching.

Citeste si:  Insulele grecesti V - THASSOS

Echipa www.daafaceri.ro va incerca prin promovarea si sustinerea acestui proiect in mediul studentesc oferirea unei sanse reale pentru studenti de a face un internship sau un stagiu de practica la una din companiile invitate.

Ne vedem vineri, la conferinta!


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.