Invidia la „Totul despre sex”

Fructul invidiei este unul amar, dar se pare ca asta nu le impiedica pe fetele din „Totul despre sex” sa muste din el cu pofta. In „Daily Mirror” gasim detaliile mai putin frumoase ale reunirii lor pentru filmul „Totul despre sex”.

Se pare ca in spatele aparentelor frumos machiate, se ascund niste sentimente nu la fel de „estetice”. Si, da, ele au legatura cu hainele.

Fashionista Sarah Jessica Parker a fost inundata cu oferte de la mari designeri. O casa de moda a incercat s-o mituiasca sa le poarte produsele la premiera de luna viitoare, iar in schimb ei s-au angajat sa-i imbrace fiul pe viata.

Citeste si:  6 intrebari pentru alegerea unei cariere

O alta i-a oferit suma de 2 milioane de lire sterline pentru acelasi serviciu. Bvulgari si de Beers o curteaza, de asemenea.

In aceste conditii, este usor de imaginat invidia care s-a cuibarit in inimile colegelor Kim Cattrall, Kristin Davis si Cynthia Nixon. O sursa a declarat ca lucrurile stau atat de prost incat au amenintat ca nu vor sosi in aceeasi limuzina alba in seara premierei din New York. „Exista o rivalitate nebuna legata de cine si ce poarta. Este absurd. Stilista filmului Patricia Field se simte prinsa la mijloc deoarece toti o preseaza cu intrebari, in secret, legate de vestimentatia fiecarei protagoniste. Fiecare este hotarata sa-si asigure cea mai stralucitoare aparitie. Cele patru fete se presupune ca vor veni impreuna la premiera intr-o luxoasa limuzina alba. Insa acum au cerut sa li se puna la dispozitie masini individuale pentru ca fiecare sa se poata bucura de cele 5 minute de glorie pe covorul rosu, fara ca Sarah Jessica Parker sa capteze atentia tuturor asupra ei. Totul se transforma intr-un cosmar logistic”.

Citeste si:  Horoscopul saptamanii 10-16 iunie

Chiar si cea care se bucura de cea mai multa faima a inceput sa simta stresul premierei. Sarah Jessica Parker s-a supus unor metode neobisnuite pentru a fi sigura ca va fi in forma la premiera. Aceeasi sursa a declarata ca „face antrenamente extrem de dure si tine o dieta speciala bazata pe fructe de padure”.

Citeste si:  Vaneaza un viitor de succes!

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.