Iron Maiden – Somewhere back in time world tour 08

Iron Maiden, una dintre cele mai longevive si influente trupe de heavy-metal din intreaga lume, va concerta luni, 4 august, pe Stadionul Cotroceni din Bucuresti. Inclus in turneul mondial “Somewhere Back in Time”, concertul va beneficia de scena egipteana din Powerslave Tour si se va concentra asupra albumelor lansate in anii ’80. In deschiderea show-ului Iron Maiden vor concerta Lauren Harris si Trooper.

Citeste si:  Cum sa scapi de datorii

Accesul in incinta stadionului se va face intre orele 16:00 si 20:00. Spectatorii care detin bilete pentru Tribuna 2 vor avea acces de pe Calea 13 Septembrie (Hotel Mariott), iar cei care detin bilete pentru Tribuna 1, Gazon A si Peluza vor putea intra de pe strada Dr. Lister. Posesorii de bilete in Gazon B sunt rugati sa verifice pe bilet informatiile despre calea de acces ce trebuie urmata. Din cauza faptului ca exista doar doua cai de acces, pentru a evita aglomeratia se recomanda spectatorilor sa vina la stadion cat mai devreme.

Citeste si:  Despre Italia

Este interzis accesul la concert cu camere foto, video si aparate de inregistrat audio, sticle, pahare, recipiente din plastic, mancare, bautura, droguri, arme, obiecte contondente, umbrele. In caz de vreme nefavorabila, spectatorii sunt rugati sa lase umbrelele acasa si sa isi aduca pelerinele de ploaie. In timpul concertului, mancarea si bautura vor putea fi achizitionate doar pe baza de jetoane, si nu cu bani in numerar.

Citeste si:  Barbatii vor bisturiul chirurgiei estetice

In ziua evenimentului, ultimele bilete disponibile vor putea fi achizitionate de la casele de bilete amplasate la intrarile in stadion.

Foto Credit: John McMurtrie.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.