Israela debuteaza in muzica

O mai stiti pe Israela? Doamna de 59 de ani care se iubeste de zor cu un baiat de vreo 30 si ceva? ?Inainte de toate, cei de la „Cancan” au descoperit ca nu are 59, ci 70. Un amanunt minor, am zice.

Pentru a arata insa de 59, s-a supus unor interventii chirurgicale. Grasimea din genunchi a fost „reciclata” si injectata in pometi. A mai facut si un lifting pentru a intinde pielea de pe fata si cea de pe gat. Rau-voitorii spun ca nu se poate sa fi facut decat doua astfel de interventii, ea insa isi sustine varianta.

Citeste si:  Nokmote - ultima inventie a lui Samir

Nu ca n-ar fi dorit. Ar fi visat de exemplu la un bust mai fbine definit si un abdomen mai ferm. Insa iubitul ei, grijuliu din fire, sustine ca o place asa cum e si nu o lasa sa-si puna sanatatea in pericol.

Marea noutate e insa faptul ca pe 2 aprilie, data la care cuplul serbeaza un an de iubire plus aparitii televizate cat cuprinde pentru a ne convinge pe toti, Israela va lansa o melodie, numita „Un vis adevarat”. Noi credem ca doamna are mai multe, nu numai unul, insa nu prea stim cat de adevarate sunt. Textul melodiei are la baza o poezie productia Israela pe care aceasta a scris-o cand era de o luna cu Liviu.

Citeste si:  Holograf si Sistem dau startul celei de-a doua editii Pro Istoria Fest

Nu are de gand sa se opreasca aici. Daca va avea succes, va urma un album intreg. Speram doar sa fim scutiti de detaliile partii fizice, intime a relatiei lor.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.