Iubiri la inchisoare

Cei de la „The Sun” vin astazi cu o poveste senzationala. Au descoperit ca sotul lui Amy Winehouse ii face juraminte de dragoste eterna unei blonde misterioase care-l viziteaza la inchisoare. Blake, in varsta de 25 de ani, isi pune viitorul la cale din celula, se pare. El si iubita lui, al carei nume nu este inca cunoscut, planuiesc sa fuga impreuna. „Doar sa-mi spui si o parasesc pe Amy. Te iubesc mai mult decat as putea sa-mi iubesc sotia vreodata. Tu esti tot ce conteaza pentru mine.”, i-ar fi spus Blake blondei.

Dar asta nu este tot. Blake in momentul de fata nu are venituri proprii si este disperat ca in urma divortului sa ramana cu o parte din averea lui Amy. Cei de la „The Sun” dezvaluisera deja de saptamana trecuta faptul ca ea l-a parasit pe Blake pentru asistentul managerului ei, Alex Haines, de 22 de ani. Intre timp, Blake ii promitea iubitei sale „O voi parasi pe Amy si vom fi mai bogati decat am visat vreodata. Dar trebuie sa te mariti cu mine. Promite-mi ca te mariti cu mine si vom fi fericiti”.

Citeste si:  Horoscopul saptamanii 11-17 ianuarie

Blake s-a laudat prietenilor sai ca, in cazul unui divort, Amy va trebui sa-i ofere o suma cu 6 zerouri ca sa scape de el. Doreste sa ceara cel putin 3 milioane de lire sterline, spunandu-i avocatilor sai ca vrea cate 250 000 de lire pentru fiecare luna a mariajului, chiar daca a stat mai mult in inchisoare decat langa Amy.

Citeste si:  Modele noi la www.tarafashion.ro

Insa aceasta nu este singura problema. La sotul lui Winehouse au ajuns si zvonurile legate de relatia acesteia cu Alex Haines. In timpul unei vizite, i-a spus iubitei sale: „Daca Amy m-a inselat, nu te ingrijora. Vom fi milionari”. Iata cum un lucru negativ se poate dovedi profitabil in cele din urma.

Blonda, pe care el o alinta Tickles sau Pony, i-a declarat in mod repetat iubirea ei. Ce este incredibil este faptul ca ea o cunoaste pe Amy si ca adesea joaca rolul de mesager intre cei doi. Insa desele ei vizite la inchisoare infirma afirmatiile lui Amy cum ca ar ea si Blake sunt foarte indragostiti.

Citeste si:  Trupa Taxi, din nou, pe aceeasi scena cu Seal

Dupa ce povestea dintre Winehouse si Alex a fost scoasa la iveala, Blake a avut o intrevedere cu mama sa si i-a spus acesteia ca intentioneaza sa divorteze. Cand colegii de celula l-au intrebat in legatura cu rivalul sau, a avut o izbucnire si a amenintat ca ii va rupe mainile acestuia. A mai avut si o serie de certuri cu Amy, acuzand-o de adulter, negat de aceasta.

Dezvaluirile legate de aventura lui Blake ar putea fi ultima picatura in cazul acestei relatii. Oricum, familia lui Amy a fost mereu impotriva acestui mariaj si, cu siguranta, vor incuraja ideea unui divort.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.