Iubitorii de animale le urasc pe Aretha Franklin, Kylie Minogue si Kate Moss

Cantareata soul Aretha Franklin a fost votata de catre iubitorii de animale ca fiind cea mai detestata vedeta. Cotele antipatiei ei le-au depasit pe cele atinse de Kate Moss si Kylie Minogue.

Iubitorii de animale fac si ei topul celor mai prost imbracate vedete, din punctul lor de vedere. Ai o haina de hermina, o geanta de piele de crocodil? Atunci in mod sigur ti-ai castigat un loc pe podium.

Citeste si:  Relatie amoroasa cu seful tau

Voturile au fost acordate pe internet de catre aparatorii animalelor. Acestea s-au numarat cu zecile de mii.

Yvonne Taylor, de la organizatia care lupta pentru drepturile animalelor Peta, a afirmat ca „Aretha Franklin a fost castigatoarea absoluta din cauza voturilor venite de la cei care au vazut-o purtand o haina extrem de somptuoasa de blana la ceremonia premiilor Grammy”.

Citeste si:  Mi-a cazut cu tronc colegul de serviciu!

Nici actritele Eva Longoria si Lindsay Lohan nu sunt printre cele mai apreciate vedete de catre iubitorii de animale. Si ele au fost taxate pentru ca au purtat blana pe covorul rosu.

Kylie Minogue a fost blamata pentru geanta de piton pe care a purtat-o intr-o perioada in care toata lumea vorbea despre cum se obtine pielea acestor animale. Cand fanii vad atata cruzime si cand vad ca idolii lor par sa o aprobe, tinta admiratiei lor s-ar putea schimba, transformandu-se in dispret.

Citeste si:  Live from Buena Vista - The Havana Lounge din nou in Romania!

Pe cand un astfel de top la noi? Din fericire, vedetele noastre sunt ceva mai sarace. Numarul celor care-si permit articole extravagante de acest gen este inca redus. Speram sa ramana asa.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.