J Lo va avea gemeni

S-a confirmat. Tatal lui Jennifer Lopez a dezvaluit aseara intr-o emisiune ca fiica sa va avea gemeni. Astfel s-a pus capat zvonurilor care circulau de saptamani intregi. „Da, gemeni” a afirmat el intr-o emisiune a unui program de limba spaniola. Se pare ca este ereditar, avand in vedere faptul ca si matusa lui J Lo a avut gemeni.

Citeste si:  Greseli din CV-uri

Fericitul bunic a mai spus si ca este foarte mandru si ca Jennifer isi dorea sa fie mama de ani de zile. El le-a cumparat deja copiilor cadouri traditionale porto-ricane care constau in bratari confectionate dintr-o piatra neagra speciala care au rolul de a-i proteja pe micuti de deochi.

Jennifer Lopez si cel de-al treilea sot al ei, Marc Anthony, au anuntat sarcina de cand ea devenise vizibila, adica in noiembrie anul trecut.
Ea a vorbit despre bucuria de a fi insarcinata si a marturisit ca a existat o presiune puternica din partea familiei ei. In varsta de 38 de ani, ea si Marc Anthony au incercat timp de trei ani sa convinga barza sa vina. In cele din urma, au reusit dupa ce au urmat un tratament.

Citeste si:  Legenda jazz Kenny Garrett concerteaza la Sala Radio

„Cand eu si Marc ne-am casatorit, mama mea ma suna in fiecare zi si ma intreba daca am noutati”, a declarat J Lo intr-un interviu din Cosmopolitan cu ceva timp in urma. „Eu vin dintr-o familie latina si copiii inseamna foarte mult”.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.