James Blunt va canta in februarie, la Bucuresti, piese de pe noul sau album

Cunoscutul solist pop James Blunt va cânta pe 21 februarie la Romaero, începând cu ora 20, concertul făcând parte din turneul de promovare a celui mai nou album al său, „All the souls”, se arată într-un comunicat al organizatorului evenimentului, Blue Music, conform site-ului www.bilet.ro.

Biletele pot fi achiziţionate de pe site-ul bilet.ro, preţurile acestora fiind de 100, 150, 220 şi respectiv 500 de lei. Concertul de la Bucureşti face parte dintr-un turneu care numără până în prezent peste 140 de ţări din Europa, SUA, Asia, Australia şi Africa de Sud.

Citeste si:  Charlize Theron - cea mai sexi femeie in viata!

James Blunt, premiat drept cel mai bun artist britanic în cadrul Premiilor Industriei Muzicale Britanice, a debutat cu albumul „Back to Bedlam” scris în Kosovo în 1999, pe vremea când artistul era ofiÅ£er al armatei britanice.

El a fost primul ofiÅ£er trimis de armata britanică în Kosovo, conducând peste 30.000 de soldaÅ£i. Albumul a fost un succes mondial ÅŸi s-a vândut în peste 11 milioane de exemplare, transformându-l în cel mai de succes artist debutant al tuturor timpurilor. Hitul cu care s-a lansat este „You’re beautiful”, care a dominat toate topurile de specialiatate.

Citeste si:  Nistorescu la a patra despartire

Pe lângă voce şi chitară, Blunt mai cântă la o varietate de instrumente, cum ar fi pianul, orga, marimba (instrument de percuţie) şi melotron.

Înainte de a se lansa solo, la un an după plecarea din armată, Blunt a făcut parte din echipa fostei soliste a trupei 4 Non Blondes, Linda Perry, care a scris şi produs cântece pentru Pink, Courtney Love şi Christina Aguilera.

Citeste si:  "Orasul cainilor" – propunerea Ungariei la Oscar 2015 – in cinematografele din Romania din 20 februarie

James Blunt s-a născut la 22 februarie 1974, în Anglia, la Wiltshire şi se trage dintr-o familie de militari cu o istorie lungă, care începe în anul 995.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.