Jane Fonda va reveni pe Broadway, dupa 40 de ani de pauza

Celebra actriţă Jane Fonda, câştigătoare a două premii Oscar, va reveni într-o piesă de teatru pe Broadway, după 40 de ani de pauză, informează cotidianul britanic The Telegraph.

La aproape 71 de ani, Fonda se va întoarce pe scenă în piesa „33 Variations”, pusă în scenă de Moises Kaufman, unde va juca rolul unui muzicolog care studiază fascinaÅ£ia lui Beethoven pentru o piesă muzicală.

Citeste si:  Construirea unei cariere

„Sunt foarte nerăbdătoare să joc în noua piesă a lui Kaufman ÅŸi abia aÅŸtept să urc din nou pe scenă, după 40 de ani, într-un rol pe care îl înÅ£eleg foarte bine”, a declarat actriÅ£a.

Fonda ÅŸi-a făcut debutul pe Broadway în anul 1960, în piesa „There Was a Little Girl”, iar în acelaÅŸi an a apărut în comedia „Invitation to March”. A mai jucat pe Broadway în 1963, în comedia „The Fun Couple” ÅŸi în 1963, în „Strange Interlude”.

Citeste si:  Copiii vedetelor din Romania au fost cuceriti de un burete de mare

ÃŽn cinematografie, Jane Fonda a câştigat Oscarul în 1971, pentru rolul din filmul „Klut”, ÅŸi în 1978, pentru prestaÅ£ia din „Coming Home”. ActriÅ£a a mai făcut roluri memorabile în „They Shoot Horses, Don’t They?”, „On Golden Pond” ÅŸi „Nine to Five”.

Jane Fonda s-a retras din lumea filmului în 1991, însă a revenit în 2005 în filmul „Monster in Law”, apoi în 2007, în „Georgia Rule”.

Citeste si:  Intalniri eficiente

ÃŽn 2005, ÅŸi-a lansat autobiografia „”My Life So Far”, care a devenit best-seller.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.