Jasmine cauta menajere tinere

In „Click” gasim azi un articol despre afacerile lui Jasmine, cea mai faimoasa dansatoare din buric de pe meleagurile noastre. Ceea ce castiga noaptea din miscari lascive, pe la petreceri si diferse evenimente, investeste ziua in afaceri mult mai cuminti. Ea detine o agentie de dadace si menajere, dupa ce a fost convinsa ca merita sa investeasca in asa ceva de propriile experiente cu femei de serviciu lenese, „puturoase”, dupa cum se exprima dansatoarea.

Citeste si:  Campanii pentru libertate si un concert Toulouse Lautrec la Animusic Night

Ceea ce ne-a atras insa atentia este faptul ca dansatoarea nu se sfieste sa afirme ca nu va angaja femei care au mai mult de 35 de ani pentru ca sunt „lenese, fara chef de munca”. Asta nu se numeste cumva discriminare? Ne mai intrebam si daca sigur le angajeaza pe post de menajere si baby-sitter si nu pentru altceva, unde restrictiile de varsta au ceva mai multa relevanta.

Citeste si:  Conflictele deschise la locul de munca

Pe langa aceasta agentie, Jasmine, pe numele ei adevarat Ioana Gheorghiu, mai detine si un salon de infrumusetare pentru caini. Tot legat de domeniul canin, a participat la realizarea unei colectii vestimentare impreuna cu Rita Muresan pentru animalele de companie ale vedetelor.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.