Jennifer Aniston prezinta Oscarurile?

Please select a featured image for your post

Ceremonia de decernare a premiilor Oscar din acest an, la fel ca si cele anteroiare, nu inseamna numai admiratie si frumusete ci si foarte multa barfa. Una dintre cele mai recente speculatii e legata de posibilitatea ca simpatico Jennifer Anison sa fie gazda ceremoniei. Desigur, nimic spurpinzator pana aici, insa dat fiind faptul ca atat fostul sot, Brad Pitt cat si eternal rivala Angelina Jolie sunt favoritii Academiei pentru aparitiile lor din The Curious Case of Benjamin Button si respective Changeling, povestea se complica.
Intrebarea care framana astfel mai toat alumea mondena de la Hollywood este daca va ccepta sau nu actrita sa se afle pe aceasi scena si char sa fie pusa in situatia de a conversa cu cei doi. Daca este se judecam dupa traditia alegerii acestori prezentatori, se pare ca Aniston ar trebui sa accepte, caci filmul pe care tocmai l-a lansat pe 6 februarie, He’s Just Not That Into You, va fi probabil un succes de box office. Mai mult, prestatia ei din Marley & Me a propulsat-o printre castigatorii de la Golden Globes, si asta ar face-o si mai admirata de public si nu numai.
Citeste si:  Cum sa faci fata colegilor rai de la locul de munca
Daca este insa sa judecam dupa nu foarte indepatatele reactii ale actritei in ceea ce priveste cuplul cu multi copiii, s-ar zice ca nu e inca foarte pregatita sa ii infrunte, mai ales intr-o ceremonie atat de pretentioasa. Multi considera insa ca ar fi un bun moment pentru a face o inerenta declaratie ca deja nu mai ii mai pasa de cei doi.
Citeste si:  TARGUL MARTISORULUI Muzeul National al Taranului Roman
Cert este insa ca Jennifer Aniston nu a infirmat inca zvonul, si nici nu a dat vreo declaratie cu privire la el. Totusi, din ce in ce mai mult lume spera sa o vada acolo, stralucind printre atat de multe presonalitati ale lumii hollywood-iene si mai ales lasand-o pe Angelina Jolie fara drept la replica.

Citeste si:  Folosirea mobilului la locul de munca

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.