Jessica Simpson…mai mare ca niciodata

Please select a featured image for your post

Daca in urma cu cativa ani blonda sexi ne arata cum merg cizmele prin western-urile americane, iata ca anul acesta tendintele ei s-au schimbat. Ultimile aparitii ale Jessicai Simpson, caci despre ea este vorba, au fost de-a dreptul cutremuratoare, atat pentru fani si mass-media cat si pentru scena insasi pe care se afla. Departe de a fi intr-o forma de zile mari, vedeta s-a afisat in public cu noua ei silueta…mare. Desi nu putini au fost aceia care mai mult sau mai putin direct i-au atras atentia Jessicai ca a fi gras nu a fost niciodata la moda de la Renastere incoace, totusi pe ea pare sa nu o deranjeze abslut deloc. Dimpotriva, vedeta s-a si afisat in mai toate revistele cu o atitudine nonsalata sustinad ca se simte mai bine ca oricand in piele ei si ca fanii o apreciaza asa cum este, indiferent de kilogramele in plus pe care le are.
Citeste si:  Mama si fratele actritei Jennifer Hudson au fost ucisi
Totusi, gurile rele spun ca la mijloc ar fi mult mai mult decat o simpla fita a vedetei si ca starea ei s-ar lega de multe din dezamagirile amoroase de care a avut parte in ultima perioada. Mai mult, problema pare sa fi devenit una de interes national, de vreme ce Barrack Obama insusi a tinut sa adauge ca vedeta e intr-o „lupta cu greutatea”.
Citeste si:  Urechea pierduta a lui Van Gogh primeste noi ipoteze, care exclud automutilarea
Una peste alta insa, le fel de multi sunt aceia care o sustin in continuare pe vedeta care le-a zambit multa vreme din si dinafara ecranului. De fapt, cei mai multi spun ca a fi un pic mai grasuta face parte deja dintr-o nescrisa traditie a poporului american, si atunci imaginea ei se apropie din ce in ce mai mult de realitatile lumii in care traieste.
Citeste si:  Planuri financiare pentru divort
Dincolo de toate, problema nu e poate atat de grava. La urma urmei, Jessica si asa nu era printre favoritele europenilor, care au deja blondele lor, si atunci diferenta e una sesizabila si poate importanta doar penru co-nationali.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.