Jessica Simpson abandonata de casa de discuri

Please select a featured image for your post

Desi nu mai e o surpriza pentru nimeni, iata ca Jessica Simpson a devenit oficial libera de contract. Artista a fost eliminatã din lista de artisti ai Sony Nashville, casa de productie cu care artista lansa, în 2008, primul album country. Desi la momentul respectiv lansarea a fost destul de controversatãa, caci traditionalistii nu au uitat usor evolutia pop a Jessicai, se pare ca totusi ea a fost apreciata de public. Mai precis, Jessica Simpson a reușit sã urce destul de rapid in topuri cu albumul „Do You Know” si mai ales sa vanda peste o suta de mii de copii.
Citeste si:  Partidul peronist doreste repatrierea trupului scriitorului argentinian Jorge Luis Borges
Totusi, decizia casei de discuri nu pare a-i fi luat prin surpindere pe cei din staff-ul blondei. Mai mult, reprezentantii ei s-au grabit sa confirme zvonul, subliniind in acelasi timp faptul ca intelegerea ar fi fost doar una temporara si ca de fapt Jessica s-ar reorienta spre genul pop. Gurile rele spun insa ca artista s-ar fi plafonat destul de mult in ultima perioada si nu s-ar mai incadra in imaginea promovata de Sony Nashville. Mai mult, date fiind scandalurile in care vedeta fost recent implicatã si mai ales aparitiile deloc estetice, publicul nu mai pare la fel de receptiv la albumele ei si cu atat mai putin la o eventuala noua aparitie discografica.
Citeste si:  Poveste de dragoste, cel mai nou film al Cristinei Iacob, selectat la Montreal, "Festival des Films du Monde"
Desigur, povestea e trista mai ales pentru protagonista care in urma cu ceva ani se bucura de toata atentia presei si a fanilor. Totusi, ea mai are inca motive de bucurie…sora ei, Ashlee, e pe val.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.