Jim Carrey se lupta din nou cu spiritul Craciunului, in rolul lui Ebeneezer Scrooge

Jim Carrey va apărea, din nou, pe marile ecrane în rolul unui duÅŸman declarat al Crăciunului, într-o ecranizare 3D a „PoveÅŸtii de Crăciun”, scrisă de Charles Dickens, potrivit Internet Movie Database (IMDb).

ÃŽn filmul „A Christmas Carol”, celebrul actor de origine canadiană va juca, de fapt, patru roluri. Cel mai important dintre ele este cel al celebrului personaj Ebeneezer Scrooge – afaceristul avar, dezbrăcat de umanitate ÅŸi de orice credinţă.

Citeste si:  O sculptura infatisand un pantof urias a fost ridicata in orasul natal al lui Saddam Hussein

ProducÅ£ia este realizată de studiourile Walt Disney într-o tehnică inovatoare, cu elemente de animaÅ£ie ÅŸi efecte speciale tridimensionale, similară celei folosite în megaproducÅ£ia „300”. Regia ÅŸi scenariul sunt semnate de Robert Zemeckis, cunoscut în special pentru „Forrest Gump” ÅŸi seria „Back to the Future”.

ÃŽn afara lui Carrey, distribuÅ£ia include alte nume „grele” de la Hollywood, printre care Gary Oldman, Bob Hoskins ÅŸi Robin Wright Penn.

Citeste si:  Traditia si modernul se intalnesc de Florii la City Mall

În prezent, filmul se află în faza de post-producţie. Premiera americană este programată pe 6 noiembrie, iar din 12 decembrie filmul va ajunge şi în cinematografele din România.

„A Christmas Carol” este a doua peliculă în care Jim Carrey joacă rolul unui personaj în luptă cu spiritul Crăciunului. Prima a fost „How the Grinch Stole Christmas” (Cum a furat Grinch Crăciunul), care a avut, numai în Statele Unite, încasări de peste 260 de milioane de dolari.

Citeste si:  Magielle.ro si Calvin Klein, o provocare greu de refuzat!

Jim Carrey, care va împlini 47 de ani pe 17 ianuarie, este primul actor din istorie care a primit un onorariu de 20 de milioane de dolari (în 1996, pentru rolul din „The Cable Guy”). Are în palmares două Globuri de Aur ÅŸi alte 35 de premii la diferite festivaluri de film.


Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.