Joaca intre gimnaste

Cei de la „Cancan” au intrat in posesia unor poze sexi cu gimnasta Catalina Ponor. Sa izbucneasca iarasi un scandal similar celui din 2002 cand trei faimoase gimnaste romance au pozat pentru o revista pentru adulti din Japonia si au fost pe punctul de a-si pierde rentele viagere?

Cazul actual este insa unul diferit. Noile fotografii au fost facute intr-o camera de hotel acum ceva ani, inainte ca Ponor sa-si anunte retragerea. Cea care a manuit aparatul este o fosta colega de la lotul national de gimnastica, fiind vorba de o joaca „intre fete”. Joaca ce s-a desfasurat insa pe timpul cantonamentului la complexul „Lia Manoliu”. Catalina Ponor crede ca invidia a determinat-o pe una dintre fostele colege sa dea pozele publicitatii. A mentionat ca si ea detine astfel de fotografii, dar ca „nu se coboara”.

Citeste si:  TaraFashion va recomanda sa fiti perfecte

Cei de la Cancan au sapat insa mai adanc si au descoperit in contul Catalinei de pe Hi5 ca are o poza cu iubitul ei care o tine in brate in aceeasi camera de hotel. Ups! Nu stiam ca fetele aveau voie sa-si primeasca iubitii in dormitoare atunci cand erau in cantonament. O alta fosta gimnasta, care a dorit sa-si pastreze anonimatul a declarat insa ca la Lia Manoliu regimul nu era atat de aspru ca la Deva.

Citeste si:  Tatu vrea in telenovele

Poate ca ar trebui sa fie. Atunci poate am mai fi vazut si noi ceva medalii in ultimii ani. Ca le cam ducem dorul.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.