Johnny Depp este Mortdecai intr-o comedie de spionaj, din 23 ianuarie in cinematografe

Pungasi , aventurieri si cuceritori. Acestea sunt rolurile care l-au facut celebru pe Johnny Deep, rasfatatul Hollywoodului de cativa ani buni incoace. Actorul isi adauga in palmares o noua performanta: aristocrat britanic iubitor de arta. Se foloseste de farmecul sau, de performatele actoricesti care l-au facut unic pentru a crea o comedie de spionaj unica.

Povestea filmului il are in centru pe dealerul de arta aristocrat Charles Mortdecai (Johnny Depp), aflat in cautarea unui tablou furat, despre care se spune ca ar contine un cod secret ce ofera acces la comorile ascunse ale nazistilor. Pentru a-si duce misiunea la bun sfarsit, eroul trebuie sa pacaleasca raufacatori rusi, agenti secreti ai MI5, un terorist international, dar si pe superba sa sotie, Johanna.

Citeste si:  Sfaturi pentru cumparaturi de criza

Filmul are la baza romanul de succes The Great Moustache Mystery, ultimul din seria imaginata de Kyril Bonfiglioli. Autorul – personaj este un fost dealear de arta devenit redactor si, ulterior, scriitor. Personajul Charlie Mortdecai a fost descris ca un anti-erou, iar aventurile sale s-au extins pe parcursul a patru carti, ultima publicata dupa moartea autorului.

Citeste si:  Black Sheep Collection, culoare si eleganta

foto

Din distributia filmului mai fac parte Gwyneth Paltrow, Ewan McGregor, Paul Bettany si Olivia Munn. David Koepp (Ghost Town, Premium Rush) a regizat filmul, dupa un scenariu de Eric Aronson (On the Line).

foto

Din 23 ianuarie, Mortdecai va rula in cinematografele din toata tara, , fiind distribuit de InterComFilm Distribution.

foto

foto


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.