Jojo renunta la deodorant

Cel mai trist lucru care i se poate intampla unei vedete este lipsa de atentie din partea mass-mediei. Atunci cand se intampla asta, se impun masuri disperate.

La o astfel de metoda a recurs si Jojo. Socata sa afle ca romancele nu prea considera antiperspirantele ca fiind un lucru absolut necesar, achizitionand de cinci ori mai putine astfel de produse decat englezoaicele, de pilda, blonda s-a gandit sa atraga atentia asupra acestui aspect. Cum? Ea va incerca sa supravietuiasca o saptamana fara sa foloseasca deodorant, urmandu-si programul obisnuit.

Citeste si:  NOUVEAU BAROQUE – EXPOZITIE DE FOTOGRAFIE

Experimentul debuteaza pe 26 mai, iar Jojo va fi urmarita peste tot de o echipa de filmare, inregistrarile putand fi vizionate pe site-ul www.OFacem MaiRar. ro. Vizionate, din fericire, nu si mirosite.


3 Comentarii
  1. Bravo ei.. eu o cred ca incearca sa demonstreze ceva insa.. Chiar credeti ca lupul isi va schimba naravul…? eu una nu cred. Si saraca Jojo va trece si prin momente destul de neplacute…..

  2. Incearca sa demonstreze ce? Ce mare experiment e asta? Hai sa vedem ce se intampla daca nu-ti dai cu deodorant. Ce sa se-ntample? Puti ca naiba. Mai mult nu vad ce. Asa cum zice si mesagerul, Jojo vrea s-o bage si pe ea cineva in seama.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.