Justin se insoara

Dupa ce a fost alaturi de unele dintre cele mai frumoase femei ale planetei, Justin Timberlake se pare ca s-a lasat imblanzit de Jessica Biel. Cei de la „The Sun” lanseaza azi zvonul ca Justin se pregateste sa faca o cerere in casatorie.

Cei doi sunt impreuna din ianuarie si deja o sursa a declarat ca Jessica nu a mai fost vazuta consumand alcool in ultima vreme, ceea ce pe unii ii face sa se gandeasca la o potentiala sarcina. S-a mai spus si ca Justin are 27 de ani si se gandeste la familie si copii.

Citeste si:  Maroc – tara unui concediu perfect

Aceeasi sursa a declarat „El este foarte fericit cu Jessica. Pentru prima oara in viata lui, simte ca a venit momentul sa se aseze la casa lui si a hotarat sa-i puna Jessicai marea intrebare. In ultima vreme, au stat separati in timpul colaborarii lui Justin cu Madonna. Aceasta perioada l-a facut sa fie sigur ca ea este persoana cu care vrea sa-si petreca restul vietii”.

Citeste si:  Prima zi la noul loc de munca

In ceea ce priveste locul nuntii, pe locul intai in ordinea preferintelor sta insula Mustique din arhipelagul Caraibelor, un spatiu mirific, unde insa accesul public este interzis, fiind o proprietate privata. Astfel, cei doi vor reusi sa tina multimile de paparazzi la distanta. Desi Justin si-a trait intreaga viata in lumina reflectoarelor, vrea ca nunta lui sa aiba loc intr-un cadru privat. De aceea este dispus sa plateasca pretul exorbitant al acestei nunti.

Citeste si:  "Nu m-am intors la Olivier!"

Nu este insa prima oara cand Justin este pe punctul de a se casatori. Era cat pe ce s-o duca la altar pe Cameron Diaz, dar si pe iubita lui din copilarie, Britney Spears. A mai avut relatii cu Scarlett Johansson Dannii Minogue si Christina Aguilera. La aceasta lista de nume sonore, se mai adauga o cohorta de chelnerite si dansatoare.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.