Kdo.ro – cu fiecare click un cadou unic

Kdo.ro nu este un supermarket de cadouri. Imaginati-vi-l, mai degraba, ca pe un boutique cochet de pe o straduta eleganta, in care intri ca sa iti bucuri ochii si sufletul cu obiecte frumoase si unice.

Daca vrei sa scrii pe cea mai alba si mai neteda hartie din lume, cu cernelurile cu care Hugo, Napoleon sau Ludovic al XIV-lea isi asterneau gandurile, daca vrei sa te bucuri de aceleasi obiecte de papetarie ca si familiile regale din Europa, daca vrei sa admiri modurile cu totul spectaculoase in care ideile devin obiecte de design desavarsite produse manual in Finlanda, sau cum niste obiecte de sticlarie pot fi adevarate manifeste de originalitate, optimism si prospetime, sa te delectezi cu delicatese rafinate de ciocolaterie frantuzeasca, deshizi usa kdo.ro si te pui pe admirat. Iar daca vrei sa prelungesti senzatia cu totul aparte ca poti fi, la randul tau, unic, iti iei portia de stil si calitate si acasa. Sau o daruiesti celor mai speciale persoane din viata ta.

Citeste si:  Bazar Analog – a doua editie. 29 Noiembrie

Un pont care iti va face, poate, alegerea mai usoara: luna aceasta kdo.ro ofera o reducere de 10% la gama de genti, penare, caiete si alte obiecte de papetarie cu totul speciale.

Iar pentru ca toti cei carora le plac kdo -urile sa se cunoasca mai bine, sa isi impartaseasca ideile, dorintele, preferintele, sa faca schimb de cadouri, de mesaje frumoase, haioase sau originale pentru a personaliza cadourile sau sa castige premii speciale la concursurile lunare, de curand a fost lansat forumul de pe kdo.ro.

Citeste si:  Zilele Muzeului Taranului Roman

Kdo.ro, buticul online cochet si elegant plin de idei frumoase si cadouri cu imaginatie, s-a pregatit temeinic pentru inceputul toamnei.

Pentru ca vacanta s-a terminat, pentru toti cei care doresc ca in noul an scolar sa aiba alaturi lucruri frumoase si originale, care sa le ofere inspiratie si optimism, kdo.ro a pregatit o reducere de 10% la gama de genti, penare, caiete si alte obiecte de papetarie cu totul speciale.

Citeste si:  Horoscopul saptamanii 28 octombrie-3 noiembrie

Si pentru ca amintirile de vacanta sunt inca vii, iar pasiunea de a face kdo-uri frumoase nu se termina niciodata, a fost lansat forumul de pe kdo.ro. Pentru ca toti cei carora le plac kdo-urile sa se cunoasca mai bine, sa isi impartaseasca ideile, dorintele, preferintele, sa faca schimb de cadouri, de mesaje frumoase, haioase sau originale cu care cei in pana de inspiratie pot insoti un cadou sau sa castige premii speciale la concursurile lunare.

Intra in lumea kdo.ro: un univers plin de inspiratie, creativitate si optimism.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.