Kylie isi schimba lookul

Cei de la „The Sun” ne dau azi o veste proasta. Kylie Minogue planuieste sa renunte la pantalonasii scurti care au facut-o celebra. Sau pe care ea i-a facut celebri, cum preferati. De fapt, vom vedea din ce in ce mai putin din corpul ei.

Cum solista se apropie de varsta de 40 de ani, planuieste sa adopte tinute ceva mai sobre… Ne pare rau, baieti.

Citeste si:  Svetlana Carstean, Oana Soare si Simona Sora, castigatoare ale premiilor Romaniei Literare

Ea a luat legatura cu designerul francez Jean Paul Gaultier pentru a pune la punct o serie de tinute sofisticate pentru turneul din anul acesta, Kylie X2008. Stilistul si impresarul ei William Baker au avut si ei un cuvant de spus. Ultimul a declarat la gala premiilor Elle Style ca „este incredibila. In turneul viitor, o vom vedea pe Kylie maturizandu-se cu gratie. Ea serbeaza anul acesta 40 de ani asa ca am planuit sa facem o schimbare in sensul cel bun. Lucram cu Jean Paul Gaultier la costume, el a creat si tinutele Madonnei din turneul Blond Ambition. Hainele lui sunt incredibil de sofisticate, trecem la nivelul urmator, ceea ce se vede si in ultimul album”.

Citeste si:  Cum faci fata referintelor negative

William a mai adaugat ca „ceea ce Jean Paul Gaultier a facut pentru concertele Madonnei este o experienta religioasa pentru mine. Este greu sa ramai tanar in pop si, pana la urma, de ce s-o faci?. Carierea lui Kylie evolueaza si ea constant.”

De-abia aspteptam sa vedem geniul lui Gaultier expus pe trupul lui Kylie. Ce va puteti dori mai mult?
.

Citeste si:  Unde mergem diseara? 24 octombrie

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.